Vibora Assassin Attack 2022
 • Vibora Assassin Attack 2022
 • Vibora Assassin Attack 2022

Vibora Assassin Attack 2022

PVP: € 206,61
€ 74,34
-65% Vibora
padel racket de padel Vibora Assassin Attack 2022 | Verpletter je tegenstanders met dit Vibora padel racket, ontworpen in een diamantvorm en hoge balans om je meest krachtige slagen op het veld te kunnen ontketenen.
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 18 juni-, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vibora Assassin Attack Naranja

Haal de bal van het veld met het Assassin Attack padel racket in oranje, een van de krachtigste in de nieuwe Vibora Padel 2022-collectie. Om dit te doen, is het ontworpen met een diamantvorm, waarbij de balans bovenaan wordt geplaatst zodat de punt sweet is kleiner en je zult de bal goed gecentreerd moeten raken bij het verdedigen.

Carbon van de laatste generatie is gebruikt voor de constructie, waardoor het oppervlak is versterkt met 3k-stof voor een droger gevoel. Het genereert ook zeer goede sensaties omdat eva zacht rubber in de kern is opgenomen, een zachter rubber dat de output verbetert en helpt om trillingen beter te absorberen.

Vibor-a Assassin Attack oranje, kenmerken

 • Met de Vibora Assassin Attack 2022 presenteert het een diamantformaat en de balans bovenaan.
 • Geweldige sensaties bij het slaan met de zachte eva rubberen kern.
 • Elimineert trillingen dankzij de versterking van het hartgebied.
 • Full carbon constructie samen met 3k stof op het oppervlak.
 • Powerracket voor gevorderde spelers.
 • Gladde, matte afwerking die zichtbaar koolstof combineert met oranje details.
 • Een van de hoge concurrentie Vibor-a Padel 2022 rackets.

Voor wie is het? Gericht op aanvallende spelers, die graag dicht bij het net spelen en krachtige schoten ontketenen, aangezien de nieuwe Assassin Attack wordt gekenmerkt door zijn punch, een technisch racket met een kleinere sweet spot.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de nieuwigheden van vibora is die wordt gepresenteerd met innovatieve technologieën van het merk en hoogwaardige materialen. Je zult ook dol zijn op het nieuwe, matte, gladde ontwerp dat zwarte en oranje details combineert.

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten