Star Vie 2023, Triton, Basalto en Dronos vernieuwing

Ontdek de nieuwe Star Vie rackets in de nieuwe collectie padel rackets voor 2023, modellen die zijn ontworpen voor zowel professionals als beginners die zich hebben gevestigd als rackets van hoge kwaliteit

Het merk StarVie blijft inzetten op “Made in Spain” in 2023 , aangezien alle producten in Spanje worden vervaardigd, vernieuwt het dit jaar enkele van de meest emblematische modellen van het stermerk, zoals de Triton, Basalto, Dronos , Titania en Aquila .

Star Vie in 2023 heeft de vertegenwoordiging van professionele spelers op de World Padel Tour , zoals onder andere Bea González, Javi Garrido of Coki Nieto. In de nieuwe catalogus met rackets kunnen we verschillende reeksen onderscheiden, afhankelijk van het type speler waarop ze gericht zijn.

De vernieuwing in 2023 komt met het Premium- en Universe -assortiment voor meer gevorderde spelers… en een Star-assortiment voor gemiddeld/hoog niveau , evenals Gravity voor halfgevorderde spelers en Discover voor beginners .

Premium assortiment padel rackets Star Vie 23

Hier vinden we de toprackets van Star Vie in 2023 , ontwikkeld met innovatieve technologieën en materialen van topkwaliteit. Van vorig seizoen blijven de Astrum Eris, de Metheora Warrior en de Raptor Evolution die zo populair waren .

Alsof dat nog niet genoeg is, hebben de StarVie padel tassen hetzelfde ontwerp van de padel rackets, zodat ze perfect combineren en je een perfecte look kunt krijgen.

Als nieuwigheden presenteren wij:

Star Vie Metheora Dual

Star Vie Metheora Dual 2023

AANBIEDING: € 339,95
Adviesprijs: € 380,00

  • Cirkel vorm
  • Spel: multifunctioneel
  • Gewicht: 360-375

StarVie Metheora Dual 2023

De nieuwe Metheora Dual 2023 is bedoeld voor spelers van zeer hoog niveau , het nieuwe Metheora Dual padel racket is ontwikkeld in zwart en zilver. Het keert terug met een nieuwe Dual Density-kern , dat wil zeggen, in verschillende dichtheden om je het comfort en de kracht te geven die je nodig hebt, en past zich beter aan zowel snelle als langzamere ballen aan.

Het behoudt zijn karakteristieke ronde vorm met een gecentreerde balans, omdat het een Star Vie veelzijdig racket is. Voor de structuur zijn carbonkleuren in 3k gebruikt, waardoor deze meer weerstand heeft. Het heeft ruwheid in de vlakken en een stervormig hartontwerp voor een betere gewichtsverdeling.

Star Vie Triton Pro 2.0

Star Fri Triton Pro 2.0 2023

AANBIEDING: € 284,95
Adviesprijs: € 317,00

  • Vorm: druppel
  • Spel: macht
  • Gewicht: 360-375

StarVie Triton Pro 2.0 2023

De beste bondgenoot voor aanvallende spelers sinds de nieuwe editie van het Triton Pro 2.0 23 padel racket de krachtigste is. Het heeft een extra grote mal om zijn sweetspot te verbeteren en door de balans naar het Head te brengen, genereert het die extra kracht.

Het is vervaardigd met 3k koolstofkleuren stof , een materiaal dat zorgt voor meer stijfheid, weerstand en duurzaamheid. Het bevat ook reliëf op het slagvlak en genereert een comfortabele slag dankzij het Pro V50-rubber met gemiddelde dichtheid.

Aan de andere kant is er een zachtere versie, de Star Vie Tritón Speed 2.0 gemaakt met het nieuwe Ultra Speed Soft-rubber , een ultrazacht schuim dat geweldige sensaties van comfort biedt.

Star Vie Universum padel rackets 2023

Star Vie drones Galaxy Speed 2.0

Star Vie Drones Galaxy Speed 2.0 2023

AANBIEDING: € 242,95
Adviesprijs: € 270,00

  • Vorm: druppel
  • Spel: multifunctioneel
  • Gewicht: 360-375

StarVie Drones Galaxy Speed 2.0 2023

De Dronos 23 is een door Star Vie vernieuwd model dat opvalt door zijn balans , aangezien het een Druppelvormig formaat combineert met een gefocuste balans om ook niet teleur te stellen in kracht, omdat het een zeer veelzijdig racket is, ideaal voor atleten met een hoog spelniveau .

Voor de constructie van de Dronos Galaxy Speed 2.0 zijn carbon en aluminium gebruikt in de buis en 3k-stof voor het oppervlak, wat zorgt voor een grote weerstand.

Het heeft ook ruwheid in de vlakken en een stuk in het hart dat het beter beheersbaar maakt. Je zult genieten van veel comfort dankzij het gebruik van ultrasnel zacht rubber, dat de baloutput verbetert en trillingen beter absorbeert.

Star Vie Basalto Osiris 2.0

Star Vie Basalt Osiris 2.0 2023

AANBIEDING: € 259,95 Adviesprijs: € 290,00

  • Vorm: druppel
  • Spel: multifunctioneel
  • Gewicht: 360-375

StarVie Basalto Osiris 2.0 2023

Het wordt gekenmerkt door een zeer goede compensatie , dus het reageert zeer goed, zowel vanaf de verdedigingshelft als vanaf het net , dankzij zijn extra grote vorm en gefocuste balans. Het is ook gemaakt met zacht eva-rubber om een groter gevoel te geven bij het raken van de bal. Naar onze mening is het geschikt voor spelers van hoog niveau die elke hoek van het veld willen domineren.

Voor de buitenstructuur zijn basalt en koolstof gebruikt , waardoor het extreem resistent is. Het heeft een sterbalansstuk in het hart dat het beter beheersbaar maakt, evenals ruwheid om de effecten te vergroten. Er is ook een iets stijvere versie, de Basalto Osiris Pro 2.0 , omdat de kern is gemaakt van medium eva-rubber, wat hem een hardere touch geeft en dus meer kracht bij het slaan.

Star assortiment padelrackets Star Vie

Hier vinden we 2 klassieke modellen met hun respectievelijke aanpassingen volgens het gebruikte rubber.

Star Vie Aquila Space Pro 2.0

Star Vie Aquila Space Pro 2.0 2023

AANBIEDING: € 198,95 Adviesprijs: € 220

  • Vorm: druppel
  • Spel: multifunctioneel
  • Gewicht: 360-375

StarVie Aquila Space Pro 2.0 2023

De nieuwe Space Pro 2.0 valt op door zijn constructie , aangezien zowel in het frame als op de slagvlakken koolstof is gebruikt, evenals eva-rubber met gemiddelde dichtheid. De combinatie van materialen geeft het meer hardheid, dus hoewel het een veelzijdig racket is, biedt het extra kracht om ons meest agressieve spel dicht bij het net te kunnen spelen.

Het vertoont ook een lichte ruwheid op de vlakken, waarmee je meer spin aan de bal kunt geven en dankzij het nieuwe ontwerp van het hart is het een zeer hanteerbaar racket , waarmee je elk deel van het veld kunt domineren . Het merk presenteert 2 aanpassingen van deze modellen voor wie op zoek is naar een zachtere aanraking: de Aquila Space 2.0 met zacht eva-rubber en de Aquila Space Speed 2.0 met ultrazacht eva-rubber, waardoor een zachtere aanraking wordt verkregen en trillingen worden geëlimineerd.

Star Vie Titania Kepler Pro 2.0

Star Vie Titania Kepler Pro 2.0 2023

AANBIEDING: € 189,00 Adviesprijs: € 210,00

  • Cirkel vorm
  • Spel: multifunctioneel
  • Gewicht: 360-375

StarVie Titania Kepler Pro 2.0 2023

Het presenteert een constructie van 100% koolstof met 3k-stof voor meer weerstand. Het behoudt de ronde vorm van zijn voorganger, waardoor de sweetspot breder wordt, hoewel het ook een goede stoot geeft dankzij de gerichte balans. Het genereert ook een fantastisch balgevoel omdat er eva-rubber met een gemiddelde dichtheid in de kern is gebruikt en het hartstuk zorgt voor een geweldige beheersbaarheid.

Net als in het geval van de Space kunnen we ook 2 modellen van de Titania vinden met dezelfde kenmerken maar zachter, de Titania Kepler 2.0 die glasvezel op de vliegtuigen combineert met eva V30-rubber. Ten slotte is de Titania Kepler Speed 2.0 verkrijgbaar met glasvezel en ultrasnel zacht rubber, het zachtste van het merk, dus het elimineert trillingen en is perfect voor spelers met elleboogproblemen of epicondylitis.

Star assortiment Star Vie 23

Ster Vie Corvus Column

Ster Vie Corvus Column 2023

AANBIEDING: € 162,00 Adviesprijs: € 180,00

  • Vorm: diamant
  • Spel: macht
  • Gewicht: 365-375

SterVie Corvus Column 2023

Het is een van de nieuwe 2023-modellen in de Gravity serie, ontworpen voor middenklasse spelers met een veelzijdige speelstijl . Het heeft een ronde mal om het slagoppervlak te vergroten en een medium balans om een goede stoot te geven. Bovendien zorgt de blauwe Corvus Column voor een comfortabele touch omdat er zacht eva-rubber in is verwerkt.

Het is een schuim met een lage dichtheid dat zorgt voor een zachtere slag omdat het de impact van de bal beter absorbeert. Wat de structuur betreft, is 12k carbonweefsel gebruikt, wat de structuur een grote sterkte geeft en meer weerstand biedt tegen mogelijke stoten.

Star Vie Raydium Column

Star Fri Raydium Kolommen 2023

AANBIEDING: € 160,00 Adviesprijs: € 185

  • Cirkel vorm
  • Spel: controleur
  • Gewicht: 360-375

Star Vie Raydium Column 2023

Het is gemaakt van koolstof, dus de structuur is zeer solide, waardoor het beter bestand is tegen mogelijke stoten of schokken. Op het circuit biedt hij extra kracht omdat zijn vorm te groot is en combineert hij dit met een hoge balans om die extra kracht te krijgen.

Aan de andere kant veronachtzamen de nieuwe Raydium Columns ook het comfort niet, aangezien er aan de binnenkant zachte eva is gebruikt, wat zorgt voor een comfortabelere slag en een zachtere aanraking. Kortom, het is een krachtig racket dat ideaal is voor spelers van gemiddeld niveau, omdat het hen zal helpen een hoger niveau te bereiken.

Padel rackets initiatie Star Vie

Het is de meest basale serie, ideaal voor spelers die nog maar kort spelen of van plan zijn om te beginnen. Alle modellen zijn ontworpen met een ronde vorm en een lage balans, wat ons zal helpen om meer controle over de bal te hebben.

In het initiatie-assortiment zijn meer flexibele materialen gebruikt in de constructie om een snelle aanpassing van de atleet te garanderen. U kunt kiezen tussen de Star Vie Spika 2.0 , de Vesta 2.0 of de Arcadia 2.0 .

En hier is de nieuwe catalogus van Star Vie 2023 padel rackets , zoals u een grote verscheidenheid aan modellen kunt zien die zijn aangepast aan alle zakken. Vind het model dat het beste bij jouw stijl past en domineer alle aspecten van het spel met de nieuwe Star Vie-modellen.