Star Vie Aquila Space Speed 2.0
 • Star Vie Aquila Space Speed 2.0
 • Star Vie Aquila Space Speed 2.0

Star Vie Aquila Space Speed 2.0

PVP: € 181,82
€ 74,35
-60% Star Vie
Star Vie Aquila Space Speed 2.0 padel racket | Speel zonder ongemakken met dit geavanceerde Star Vie-racket, een model dat zeer goed gecompenseerd wordt en nauwelijks trillingen genereert door het gebruikte ultrazachte eva-rubber
Schrijf een beoordeling
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het donderdag, 14 december, 2023
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Aquila Space Speed 2.0 2023 padel racket

Geniet van onverslaanbare sensaties met het nieuwe Aquila Space Speed 2.0 padel racket in blauw en groen, een van de nieuwigheden ontwikkeld door Star Vie in 2023. Het wordt gekenmerkt door zijn zachtere aanraking, aangezien ultrasnel zacht eva-rubber is gebruikt op de The interieur absorbeert trillingen dus zeer goed en genereert een zeer comfortabele slag.

Wat het spel betreft, wordt het zeer goed gecompenseerd door het druppelvormige formaat en de gefocuste balans, zodat je het punt kunt verdedigen en je tegenstanders kunt aanvallen wanneer dat nodig is. Het is ook gemaakt van 100% carbon, heeft een ruw oppervlak en het nieuwe hartontwerp zorgt voor een geweldige hanteerbaarheid.

Star Vie Aquila Space Speed 2.0 blauw en groen, kenmerken

 • De Star Fri Aquila Space Speed 2.0 is de zachtste van de serie omdat er gebruik wordt gemaakt van ultrasnel zacht eva-rubber.
 • Stevige en sterke structuur door het gebruik van 3k carbon.
 • Druppelvorm die je sweetspot verbreedt en je controle verbetert.
 • Gerichte balans om een goede stoot dichtbij het net te krijgen.
 • Het hartontwerp zorgt voor grote stabiliteit.
 • Het print betere effecten op de bal dankzij de ruwheid van de gezichten.
 • Een van de nieuwigheden van het Star-assortiment padelrackets Star Fri 2023.

Voor wie is het? Speciaal ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar een zacht racket, want dankzij het rubber dat in de kern wordt gebruikt, merk je nauwelijks trillingen, waardoor je urenlang kunt spelen zonder last te krijgen van armklachten of overbelasting.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het zeer comfortabel aanvoelt en veel zoetheid biedt, zodat je comfortabel kunt spelen en je games zonder ongemak kunt afmaken. Je zult ook dol zijn op de nieuwe esthetiek in zwart, blauw en groen, waarbij het centrale logo in wit wordt benadrukt, het is erg cool!

Lees meer over het merk STARVIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie Sport. Het merk heeft een lange geschiedenis in de sector, omdat de producten van de hoogste kwaliteit zijn om atleten altijd de beste prestaties te bieden. Spelers als Bea González, Javi Garrido of Coki Nieto concurreren met hun producten.

Geniet in onze online winkel van de nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past en altijd voor de beste prijs.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten