Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star Vie Basalto Osiris 2.0
  • Star Vie Basalto Osiris 2.0
  • Star Vie Basalto Osiris 2.0
  • Star Vie Basalto Osiris 2.0

Star Vie Basalto Osiris 2.0

PVP: € 290,00
€ 259,95
-11% Star Vie
Star Vie Basalto Osiris 2.0 padel racket | Geniet van een comfortabeler balgevoel met dit veelzijdige blad van Starvie, een model van basalt en koolstof dat zacht rubber gebruikt voor meer comfort bij het slaan
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Basalto Osiris 2.0 2023 padel racket

We hebben al het nieuws dat Star Fri 2023 presenteert al beschikbaar, zodat u op uw beste niveau kunt presteren. In de Universe-serie vinden we een nieuwe editie van het rode Basalto Osiris 2.0 padel racket, een uitgebalanceerd model dat is gemaakt met zacht eva-rubber om meer sensaties te geven bij het raken van de bal.

Het is ontworpen met een extra grote mal en gecentreerde balans, dus het reageert erg goed, zowel vanaf de onderkant van het veld als aan het net. Basalt en koolstof zijn gebruikt voor de constructie, waardoor het extreem resistent is. Ten slotte heeft het een sterbalansstuk in het hart dat het beter beheersbaar maakt, evenals ruwheid om de effecten te vergroten.

Star Fri Basalt Osiris 2.0 rood, kenmerken

  • Druppelvormige mal en gecentreerde balans voor grote veelzijdigheid van de Star Vie Basalt Osiris 2.0.
  • Samenstelling in koolstof en basalt, die het meer weerstand geven.
  • Ruw oppervlak met volledig vlak effect om de effecten te vergroten.
  • Fantastische gewichtsverdeling dankzij het nieuwe full balance hartontwerp.
  • Veelzijdige schep op geavanceerd niveau.
  • Zachte slag en uitstekende baloutput met het eva soft V30-rubber van de kern.
  • Stevige structuur die een stabiele slag genereert.
  • Het behoort tot de universe-serie Star Fri Padel 2023-padel rackets.

Voor wie is het? Ontworpen voor atleten met een gevorderd niveau, aangezien de Basalt deel uitmaakt van de meest geavanceerde Star Vie-serie en zich zowel in aanval als verdediging zeer goed gedraagt, zodat je elk deel van het veld kunt domineren.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het gebruik van zachter eva-rubber aan de binnenkant, voel je de bal meer en heb je meer uitlaatklep om gemakkelijk te reageren op langzame ballen. Je zult ook dol zijn op het nieuwe ontwerp dat het presenteert in marineblauw, rood en wit, spectaculair!

Lees meer over het merk STARVIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie Sport. Het merk heeft een lange geschiedenis in de sector, omdat de producten van de hoogste kwaliteit zijn om atleten altijd de beste prestaties te bieden. Spelers als Bea González, Javi Garrido of Coki Nieto concurreren met hun producten.

Geniet in onze online winkel van de nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past en altijd voor de beste prijs.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten