Beste padel rackets voor beginners 2024: begin met spelen!

In het artikel van vandaag analyseren we de beste padel rackets voor beginnende spelers van dit seizoen. De veelzijdigheid, de flexibiliteit van de gebruikte materialen voor hun constructie en het gemak dat ze bieden in het spel hebben deze modellen een plek in deze prestigieuze lijst opgeleverd.

Beginnende spelers: jullie tijd is gekomen! In het artikel van vandaag brengen we je een selectie van de padel rackets die je zullen gidsen in je taak om beter te worden tijdens je eerste trainingen en wedstrijden op de baan.

Sommige van de modellen op deze lijst zijn van toonaangevende merken in de wereld van padel zoals Adidas, Drop Shot of Siux onder andere, die zich hebben gericht op ervoor zorgen dat beginnende padelspelers zoveel mogelijk genieten van hun eerste stappen op de 20×10.

Beste padel rackets voor beginners 2024

Dit seizoen onderscheiden de beste padel rackets voor beginners zich door hun handzaamheid en uitstekende controle. Ze bieden gebruikers een groter slagoppervlak dat een snelle aanpassing aan de sport van de 20×10 vergemakkelijkt.

Tussen de belangrijkste opties hebben sommige merken technologieën geïntroduceerd die de precisie, het speelcomfort en de weerstand van de rackets verbeteren. Daarnaast zijn veel van hen uitgerust met antitrillingstechnologie die de gewrichten beschermt en blessures aan de bovenste ledematen voorkomt.

Dit is onze selectie van de beste padel rackets voor beginners in 2024:

Adidas Drive 3.3 Blue 2024

Adidas Drive 3.3 Blue 2024
AANBIEDING: 54,95 €
ADV: 80,00 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Controle
 • Gewicht: 360-375 gram

Adidas Drive 3.3 Blue 2024

We beginnen de lijst met een van de Adidas padel rackets ontworpen voor spelers die hun eerste stappen op de 20×10 beginnen te zetten. Het staat vooral bekend om zijn zeer grote sweet spot en zijn samenstelling van glasvezel die een uitzonderlijk gevoel in het spel geeft.

De Drive 3.3 heeft een ronde vorm, een medium-laag evenwicht om het spel te controleren en een zachte touch dankzij zijn EVA-rubber van lage dichtheid dat zorgt voor een grote baluitgang, zodat de tegenstanders lijden onder de diepte van de schoten. Bovendien, het heeft versterkingen in het framegebied om zijn levensduur en weerstand aanzienlijk te verhogen.

Babolat Contact 2024

Babolat Contact 2024
AANBIEDING: 54,95 €
ADV: 80,00 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Controle
 • Gewicht: 345-355 gram

Babolat Contact 2024

Dit model van Babolat is ideaal voor amateur spelers die op zoek zijn naar een solide racket tegen een economische prijs. Het is gebouwd met flexibele materialen en heeft een gereduceerd gewicht dat niet meer dan 355 gram overschrijdt wat zorgt voor comfortabel spel en voorkomt de verschijning van overbelasting in de bovenste ledematen.

De Babolat Contact valt op door zijn ronde vorm en laag evenwicht dat de controle bevordert. Het is zeer tolerant op technisch niveau dankzij zijn grote sweet spot en zijn zachte touch helpt om de trillingen die zich voordoen in de slagen te verminderen, naast het ontwerp van het hart, dat ook stabiliteit op de baan biedt.

Bullpadel Indiga Control 2024

Bullpadel Indiga Control 2024
AANBIEDING: 79,95 €
ADV: 80,00 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Controle
 • Gewicht: 360-370 gram

Bullpadel Indiga Control 2024

Dit racket van Bullpadel biedt een zeer snelle aanpassing aan de verschillende speelstijlen van spelers die beginnen regelmatig de baan te bezoeken. Het heeft een ronde vorm en een laag evenwicht om de schoten te controleren en een breed spelvolume te genereren.

Het ongebruikelijk lage gewicht maakt het racket erg handzaam om met garanties te kunnen verdedigen en punten te winnen in delicate situaties zoals de botsing van volleys. Bovendien is het oppervlak gemaakt van glasvezel en de kern van EVA-rubber geeft het een zachte touch voor een comfortabeler spel. Ten slotte is het uitgerust met een reeks carbon versterkingen op sleutelposities om het beter bestand te maken tegen slagen en draaiingen.

Head Icon LTD 2024

Head Icon LTD 2024
AANBIEDING: 59,95 €
ADV: 170,00 €

 • Vorm: Druppelvormig
 • Spel: Alleskunner
 • Gewicht: 360-375 gram

Head Icon LTD 2024

Dit opvallende racket van Head is ontworpen met een druppelvorm voor een veelzijdig spel dat ook extra kracht toevoegt bij het net dankzij het Power Foam-rubber van de kern. Het heeft een gemiddeld evenwicht en is zeer handelbaar.

Het is een ultra-resistent model dankzij de Innegra-technologie en de Power Frame-versteviging, dus slagen op het oppervlak, het hek of de glazen zullen geen probleem zijn. Het is gebouwd met glasvezel voor een spectaculaire balafvoer en de Extended Impact Zone-technologie breidt de sweet spot uit om de gewenste richting aan de schoten te geven.

Dunlop Panther NH 2024

Dunlop Panther NH 2024
AANBIEDING: 49,95 €
ADV: 80,00 €

 • Vorm: Druppelvormig
 • Spel: Alleskunner
 • Gewicht: 360-375 gram

Dunlop Panther NH 2024

Dit model onderscheidt zich door zijn marktprijs als het vergeleken wordt met de hoogwaardige prestaties die het op de 20×10 levert. Het is gevormd door een oversized mal die hybride is tussen druppelvormig en rond voor een geweldig evenwicht en de brede sweet spot is perfect voor het verlengen van de punten.

Hetoppervlak is gemaakt van glasvezel, wat zorgt voor een zachtere touch en een goede balverlating om bogen, dienbladen en volleys met een goede diepte te maken. Bovendien, de kern beschikt over een EVA-rubber van gemiddelde dichtheid en het frame is versterkt met grafeen voor superieure weerstand.

Puma Nova Padel Smash Junior Rood 2024

Puma Nova Padel Smash Junior Rood 2024
AANBIEDING: 57,95 €
ADV: 65,00 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Controle
 • Gewicht: 310-330 gram

Puma Nova Padel Smash Junior Rood 2024

Puma heeft aan de jongste padelspelers gedacht met dit model dat een mix van zwarte, rode en witte kleuren heeft. Het valt op door zijn verlaagd gewicht om zich aan te passen aan de fysieke kenmerken van de junior spelers, evenals door zijn ruime slagoppervlakte in ronde vorm waarmee veel ballen over het net kunnen worden geslagen.

Het heeft een laag evenwicht en een zachte touch dankzij het zachte EVA-rubber, wat flexibiliteit en comfort biedt aan het spel. Het is gemaakt van flexibele materialen die een hoge baluitgang genereren om goede bogen, trays en volleys te maken met als doel het niveau op de 20×10 te verhogen.

Drop Shot Kibo 5.0 2024

Drop Shot Kibo 5.0 2024
AANBIEDING: 71,95 €
ADV: 79,00 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Controle
 • Gewicht: 360-375 gram

Drop Shot Kibo 5.0 2024

De nieuwe Kibo 5.0 combineert een eenvoudig ontwerp met goede prestaties voor spelers die hun eerste padellessen beginnen te krijgen. Het komt op de banen met een ronde vorm, een lage balans en een zachte touch dankzij het EVA Pro-rubber dat de kern vormt.

Het framegebied bestaat uit een dubbelpijp die meer stijfheid en weerstand biedt. Bovendien, het beschikt over een nieuw boorgaten systeem dat de prestaties van het racket verhoogt en zorgt voor meer controle bij het schieten. Het heeft een glasvezel oppervlak voor meer comfort en is een van de meest aanbevolen controle rackets voor beginnende spelers.

Siux Beat Hybrid 2024

Siux Beat Hybrid 2024
AANBIEDING: 78,95 €
ADV: 79,00 €

 • Vorm: Druppelvormig
 • Spel: Alleskunner
 • Gewicht: 360-375 gram

Siux Beat Hybrid 2024

De Beat reeks van Siux wordt vertegenwoordigd door drie rackets voor spelers die beginnen hun padellessen op de banen. Het Hybrid model richt zich op een veelzijdig spel door het hebben van een hybride vorm en een medium balans die balansgevoelens biedt in elke situatie van de wedstrijd.

Het is gevormd door glasvezel aan beide zijden en een kern van zacht EVA-rubber dat een zeer goede balverlating biedt voor een breed scala aan spelmogelijkheden. Bovendien heeft het een zachte touch voor een extra zachtheid in elke slag.

RS Padel Cobra Edition Zwart Wit 2024

RS Padel Cobra Edition Zwart Wit 2024
OFERTA: 54,95 €
PVP: 129,00 €

 • Vorm: Rond
 • Toneelstuk: Controle
 • Gewicht: 360-375 gram

RS Padel Cobra Edition Zwart Wit 2024

Het laatste racket op de lijst is een super elegant racket dat behoort tot de padelcollectie van het merk RS, geleid door voormalig tennisser Robin Söderling. Het onderscheidt zich door zijn vermogen om trillingen te verminderen dankzij zijn structuur en kernontwerp. Daarnaast is het frame gemaakt van 100% carbon om alle klappen en verdraaiingen tijdens wedstrijden te weerstaan.

Hij heeft een ronde vorm, een gemiddeld lage balans en voelt zacht aan dankzij het glasvezeloppervlak. Aan de andere kant zorgt de EVA rubberen kern voor een uitzonderlijke baluitslag om de gaten in het veld van de tegenstander te vinden, zodat succes bij het maken van kleine shots, volleys en diepe lobs verzekerd is.