Star Vie Titania Kepler 2.0 2023
  • Star Vie Titania Kepler 2.0 2023
  • Star Vie Titania Kepler 2.0 2023

Star Vie Titania Kepler 2.0 2023

PVP: € 210,00
€ 69,96
-67% Star Vie
Star Vie Titania Kepler 2.0 padel racket | Speel urenlang zonder ongemakken met dit Star Vie padelracket, een uitgebalanceerd model dat dankzij de combinatie van materialen zachter is
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 19 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Titania Kepler 2.0 padel racket

Richt je slagen met absolute precisie met het blauw-rode Titania Kepler 2.0 padelracket, een model uit het geavanceerde assortiment van Star Fri 2023. Het biedt een groot slagoppervlak omdat het een ronde mal heeft, maar verwaarloost zijn kracht niet omdat het onderhoudt het gewicht goed gecentreerd, wat ons zal helpen bij schoten en salvo's.

Het wordt gekenmerkt door zijn zachtere aanraking omdat de vliegtuigen zijn gemaakt van glasvezel en het binnenste rubber eva soft V30 is, waarmee je een goede start hebt en een veel comfortabelere slag om ongemak te voorkomen. De buis is versterkt met koolstof, waardoor hij meer weerstand heeft en het geïntegreerde stuk in het hart verbetert de hanteerbaarheid.

Star Vie Titania Kepler 2.0 blauw en rood kenmerken

  • De Star Vie Titania Kepler 2.0 bevat carbon in het frame.
  • Brede sweetspot door het rondere formaat.
  • Gemiddelde balans om geen kracht te verliezen in de hit.
  • Nieuw hartontwerp dat torsie voorkomt en trillingen vermindert.
  • Zachte aanraking met rubber met lage dichtheid in de kern.
  • Glasvezeloppervlak, wat een snelle aanpassing bevordert.
  • Uitstekende baloutput, die ons zal helpen bij het uitvoeren van de slag.
  • Inbegrepen in de tussenliggende serie Star Vie-mesjes voor heren 2023.

Voor wie is het? Gericht op spelers van gemiddeld tot hoog niveau die een sprong in kwaliteit willen maken, aangezien de Titania een zeer goed uitgebalanceerd racket is dat niet teleurstelt op het veld en de controle, kracht en comfort biedt die je te allen tijde nodig hebt.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het gebruik van meer elastische materialen biedt het zeer goede sensaties bij het slaan en zorgt het voor veel speelbaarheid op het veld. Bovendien is het visueel erg gaaf, omdat het terugkeert met een zeer karakteristieke zwarte, rode en blauwe kleurencombinatie die ons zal laten schitteren op het circuit.

Lees meer over het merk STARVIE

Schakel over naar een van de firma's met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie Sport. Het merk heeft een lange geschiedenis in de sector, omdat de producten van de hoogste kwaliteit zijn om atleten altijd de beste prestaties te bieden. Spelers als Bea González, Javi Garrido of Coki Nieto concurreren met hun producten.

Geniet in onze online winkel van de nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past en altijd voor de beste prijs.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Onze beste producten