Star Vie Titania Kepler Speed 2.0
  • Star Vie Titania Kepler Speed 2.0
  • Star Vie Titania Kepler Speed 2.0

Star Vie Titania Kepler Speed 2.0

PVP: € 210,00
€ 69,96
-67% Star Vie
Star Vie Titania Kepler Speed 2.0 padel racket | Onverslaanbaar balgevoel met deze tussenschep van Star Vie dankzij de combinatie van glasvezel en ultrasnel zacht rubber, ideaal om armklachten te voorkomen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Titania Kepler Speed 2.0 2023 padel racket

Voel de bal bij elke slag met het nieuwe blauwe en rode Titania Kepler Speed 2.0 padelracket, een model uit de Star Range ontwikkeld met alle kwaliteit van Star Fri 2023. Dankzij de combinatie van glasvezel met ultrasnel zacht rubber, Het genereert een zeer comfortabele aanraking, elimineert trillingen en genereert een geweldige baloutput.

Het heeft een rond ontwerp en een medium-lage balans om een breed slagoppervlak te bereiken en ongedwongen fouten te voorkomen. Het geeft ook een goede kracht bij het slaan en dankzij het stuk dat in het hart is geïntegreerd, is het zeer handelbaar. Ten slotte bevat het koolstof in de buis om de weerstand te verbeteren.

Star Vie Titania Kepler Speed 2.0 blauw en rood, kenmerken

  • De Star Vie Titania Kepler Speed 2.0 verwerkt carbon in het frame.
  • Brede sweetspot door het rondere formaat.
  • Gemiddelde balans om geen kracht te verliezen in de hit.
  • Nieuw hartontwerp dat torsie voorkomt en trillingen vermindert.
  • Zachte aanraking met rubber met lage dichtheid in de kern.
  • Glasvezeloppervlak, wat een snelle aanpassing bevordert.
  • Uitstekende baloutput, die ons zal helpen bij het uitvoeren van de slag.
  • Inbegrepen in de tussenliggende serie Star Vie-mesjes voor heren 2023.

Voor wie is het? Naar onze mening is het een model dat geschikt is voor veelzijdige spelers die vaak last hebben van armklachten, aangezien de nieuwe Kepler Speed 2.0 erg zacht is dankzij de combinatie van glasvezel en ultrazacht rubber.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een heel comfortabel racket is waarmee je kunt trainen en spelen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je armklachten krijgt, omdat het nauwelijks trillingen genereert. Je zult ook genieten van het nieuwe ontwerp in zwart, rood en blauw, een van de coolste in de collectie!

Lees meer over het merk STARVIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie Sport. Het merk heeft een lange geschiedenis in de sector, omdat de producten van de hoogste kwaliteit zijn om atleten altijd de beste prestaties te bieden. Spelers als Bea González, Javi Garrido of Coki Nieto concurreren met hun producten.

Geniet in onze online winkel van de nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past en altijd voor de beste prijs.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Onze beste producten