Star Vie Aquila Space 2.0
  • Star Vie Aquila Space 2.0
  • Star Vie Aquila Space 2.0

Star Vie Aquila Space 2.0

PVP: € 220,00
€ 69,38
-69% Star Vie
Star Vie Aquila Space 2.0 padel racket | Grotere sensaties bij het slaan met dit veelzijdige blad van Star Vie, een model van 100% carbon met zacht V30 eva-rubber dat zorgt voor betere sensaties bij aanraking
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Aquila Space 2.0 2023 padel racket

Verras je tegenstanders met het nieuwe padel racket Aquila Space 2.0 in de kleuren blauw en groen, een model dat je terugvindt in de collectie van Star Fri 2023. Het is ontworpen in een oversized vorm en heeft een medium balans, dus het is een veelzijdig racket dat genereert ook zeer goede sensaties bij aanraking met het eva soft v30-rubber van de kern.

Zo verbetert het de balopbrengst en elimineert het trillingen, waarmee je urenlang zonder ongemak kunt spelen. Daarnaast is hij voor 100% vervaardigd uit carbon, waarmee de structuur solide is. Ten slotte vertoont het een lichte ruwheid op de vlakken en een nieuw hartontwerp dat een betere gewichtsverdeling bevordert.

Star Vie Aquila Space 2.0 blauw en groen, kenmerken

  • De Star Vie Aquila Space 2.0 heeft een constructie van 3k carbonweefsel.
  • Veelzijdig racket door zijn druppelvorm en gecentreerde balans.
  • Stuk in het hart dat de beheersbaarheid bevordert.
  • Het print betere effecten op de bal dankzij de ruwheid van de gezichten.
  • Comfortabeler aanvoelen met het zachte eva-rubber dat aan de binnenkant wordt gebruikt.
  • Structurele versterkingen die het risico op breuk verminderen.
  • Verkrijgbaar in de Star Range-serie Star Vie 2023-padel rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het geschikt voor spelers die intensief trainen of wedstrijden spelen en op zoek zijn naar de beste balans tussen kracht, controle en comfort, aangezien het een veelzijdig racket is dat ook zeer goede sensaties genereert bij elke slag.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt, omdat het hoogwaardige materialen tegen een redelijke prijs samenbrengt. Het keert ook terug met een nieuw ontwerp in blauw, groen en een wit logo waarvan we zeker weten dat het een succes zal worden onder atleten.

Lees meer over het merk STARVIE

Schakel over naar een van de firma's met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie Sport. Het merk heeft een lange geschiedenis in de sector, omdat de producten van de hoogste kwaliteit zijn om atleten altijd de beste prestaties te bieden. Spelers als Bea González, Javi Garrido of Coki Nieto concurreren met hun producten.

Geniet in onze online winkel van de nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past en altijd voor de beste prijs.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten