Star Vie Titania Kepler Pro 2.0
  • Star Vie Titania Kepler Pro 2.0
  • Star Vie Titania Kepler Pro 2.0

Star Vie Titania Kepler Pro 2.0

PVP: € 210,00
€ 74,91
-65% Star Vie
Star Vie Titania Kepler Pro 2.0 padel racket | Geweldige prestaties in aanval en verdediging met deze veelzijdige Star Vie-schep, een model dat terugkeert met 3k carbonstof en medium rubber aan de binnenkant
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Titania Kepler Pro 2.0 2023 padel racket

We presenteren het nieuws dat Starvie Padel 2023 ons dit seizoen brengt, zodat je je beste bondgenoot op het circuit kunt kiezen. Als je alle aspecten van het spel onder de knie wilt krijgen, zul je het nieuwe blauw-rode Titania Kepler Pro 2.0 padelracket leuk vinden, een model uit de Star Range dat is gemaakt met 3k carbon-stof.

Om meer controle te bereiken, is het ontworpen met een ronde vorm, waardoor de sweet spot breder wordt, hoewel het ook zorgt voor een goede punch dankzij de gerichte balans. Het genereert ook een fantastisch balgevoel omdat er eva-rubber met een gemiddelde dichtheid in de kern is gebruikt en het hartstuk zorgt voor een geweldige beheersbaarheid.

Star Vie Titania Kepler Pro 2.0 rood en blauw, kenmerken

  • Constructie met 3k carbon stof van de nieuwe La Star Vie Titania Kepler Pro 2.0
  • Rond formaat dat het slagoppervlak vergroot en onze fouten vergeeft.
  • Balans in het midden voor extra kracht.
  • Eva V50 rubberen kern met gemiddelde dichtheid die een comfortabelere aanraking genereert.
  • Versterkte structuur voor meer sterkte.
  • Nieuw anti-torsiestuk in het hartgebied voor een stabiele en solide slag.
  • Beschikbaar in de collectie van padel rackets om padel te spelen Star Fri 2023.

Voor wie is het? Ontworpen voor gevorderde of gemiddelde atleten die een sprong in kwaliteit willen maken naar een veelzijdige, comfortabele carbonschep, aangezien de nieuwe Titania Kepler spectaculaire prestaties biedt in al zijn facetten.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het gebruik van koolstof en structurele versterkingen is het extreem resistent, waardoor de levensduur wordt verlengd. Bovendien keert het dit seizoen terug met een verbeterd ontwerp, omdat het de achtergrondzwart combineert met de toch al karakteristieke rode en blauwe tinten voor de details van het racket.

Lees meer over het merk STARVIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie Sport. Het merk heeft een lange geschiedenis in de sector, omdat de producten van de hoogste kwaliteit zijn om atleten altijd de beste prestaties te bieden. Spelers als Bea González, Javi Garrido of Coki Nieto concurreren met hun producten.

Geniet in onze online winkel van de nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past en altijd voor de beste prijs.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten