Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star Vie Triton Speed 2.0
  • Star Vie Triton Speed 2.0
  • Star Vie Triton Speed 2.0
  • Star Vie Triton Speed 2.0

Star Vie Triton Speed 2.0

PVP: € 317,00
€ 284,85
-11% Star Vie
Star Vie Triton Speed 2.0 padel racket | Geniet van kracht en comfort met dit hoogwaardige Star Vie-racket, een krachtig model dat geweldige sensaties biedt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Triton Speed 2.0 2023 padel racket

We hebben al de nieuwste collectie producten voor padel tennis Star Fri 2023 beschikbaar, zodat je jezelf kunt uitrusten als een professional. Dit is het geval bij het gele Tritón Speed 2.0 padelracket, een druppelvormig model dat een royale sweetspot en een hoge balans biedt om maximaal vermogen te bereiken.

Voor de constructie zijn 3k carbonkleuren gebruikt, waardoor het zeer resistent is. In de kern is het nieuwe Ultra Speed Soft-rubber verwerkt, een ultrazacht schuim dat geweldige sensaties van comfort biedt. Bovendien zorgt het hartontwerp voor een grote stabiliteit en dankzij het reliëf van de vlakken kun je meer effect aan je schoten geven.

Star Vie Triton Speed 2.0 geel, kenmerken

  • Druppelvorm en hoge balans voor meer power met de Star Vie Tritón Speed 2.0.
  • Constructie met koolstofstofkleuren in 3k.
  • Ruw oppervlak om de effecten te vergroten.
  • Grotere beheersbaarheid dankzij het volledige balansstuk van het hart.
  • Zachte slag en uitstekende balafgifte met de zachte kern van eva-rubber.
  • Langere handgreep voor een comfortabelere handgreep met twee handen.
  • Hoogwaardig racket voor aanvallende spelers.
  • Het behoort tot de premium serie Star Fri Padel 2023 rackets.

Voor wie is het? Ontworpen voor jongens die intensief trainen of spelen en die op zoek zijn naar extra kracht in hun spel terwijl ze te allen tijde een comfortabel gevoel behouden, omdat het ultrazachte rubber ons de sensaties geeft die we nodig hebben.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het 1 centimeter langere vuistontwerp kunnen we comfortabelere backhands met twee handen uitvoeren. Het keert ook terug met een nogal opvallend ontwerp omdat het zwart combineert met een centraal logo en gele manchet.

Lees meer over het merk STARVIE

Schakel over naar een van de firma's met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie Sport. Het merk heeft een lange geschiedenis in de sector, omdat de producten van de hoogste kwaliteit zijn om atleten altijd de beste prestaties te bieden. Spelers als Bea González, Javi Garrido of Coki Nieto concurreren met hun producten.

Geniet in onze online winkel van de nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past en altijd voor de beste prijs.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten