Star Vie Raydium Columns
  • Star Vie Raydium Columns
  • Star Vie Raydium Columns

Star Vie Raydium Columns

PVP: € 185,00
€ 91,96
-51% Star Vie
padel racket Star Vie Raydium Columns | Perfecte balans tussen power en controle met dit tussenliggende racket van Star Vie, een zeer goed uitgebalanceerd model waarmee je je beste slagen kunt inzetten
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 4 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Raydium Columns 2023 padel racket

Laat geen enkele wedstrijdbal ontsnappen met het nieuwe zwarte Raydium Columns padelracket met oranje details, verkrijgbaar in het zwaartekrachtbereik dat Star Vie 2023 heeft ontwikkeld.Het is gemaakt van koolstof, dus de structuur is extreem resistent, bestand tegen slagen of toevallige crashes .

Het heeft een druppelvormig ontwerp om de controle niet te verliezen, evenals een hoge balans om extra kracht te bereiken bij het slaan. Het comfort wordt ook niet verwaarloosd, aangezien er binnenin zachte eva is gebruikt, wat zorgt voor een comfortabelere slag. Om te eindigen presenteert het een nieuw hartontwerp

Star Vie Raydium Columns zwart en oranje, kenmerken

  • De Star Vie Raydium Columns is een van de krachtigste uit de zwaartekrachtserie.
  • Koolstofconstructie om de vliegtuigen te versterken en hun weerstand te vergroten.
  • Stukje in het hart dat het hanteerbaarder maakt.
  • Geweldige balopbrengst en snelheid dankzij de zachte rubberen dichtheid.
  • Teardrop-formaat om zijn goede plek uit te breiden.
  • Balanceer bovenop voor meer punch.
  • Het behoort tot de nieuwe Star Fri 2023 padelrackets.

Voor wie is het? Geschikt voor middenklasse spelers met een veelzijdige speelstijl, aangezien het een veelzijdig racket is dat ons zal helpen het punt van achteren te verdedigen en ook een zeer goede stoot heeft bij schoten dicht bij het net.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een fantastische prijs-kwaliteitverhouding biedt, omdat het de beste materialen op de markt bevat en de prijs niet omhoogschiet. Je zult het ook op het eerste gezicht leuk vinden, omdat het een erg coole combinatie is in zwart en details in fluororanje.

Lees meer over het merk STARVIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie Sport. Het merk heeft een lange geschiedenis in de sector, omdat de producten van de hoogste kwaliteit zijn om atleten altijd de beste prestaties te bieden. Spelers als Bea González, Javi Garrido of Coki Nieto concurreren met hun producten.

Geniet in onze online winkel van de nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past en altijd voor de beste prijs.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando
Onze beste producten