Nieuwe Bullpadel 2023 collectie, Hack review

Ontdek de nieuwe collectie Bullpadel 2023 padel rackets, waar de modellen die je zo leuk vindt terugkeren met totaal vernieuwde ontwerpen en technologieën

In de nieuwe Bullpadel 2023  product catalogus kunt u uw favoriete racket vinden op basis van het speelniveau en de speelstijl, aangezien deze een grote verscheidenheid aan modellen presenteert. Dit seizoen keren de klassiekers terug en vinden we ook iets nieuws dat je niet onverschillig zal laten.

Bovendien zijn sommige padelrackets uit de Bullpadel 2023 Pro Line-serie te zien in de handen van professionele spelers zoals onder andere Paquito Navarro , Martin Di Nenno , Alejandra Salazar of Fede Chingotto .

Meningen van de Bullpadel 2023 padel rackets

In de nieuwe catalogus vinden we de Pro Line-serie , bedoeld voor professionele spelers. Het volgende is de Next waar de modellen zijn voor gevorderde spelers . Het heeft ook de Performance-serie gericht op gemiddelde niveaus, evenals de Tourline serie voor beginners.

Als je een van de nieuwe Bullpadel 2023-rackets hebt geprobeerd, kun je je mening achterlaten in reacties zodat andere gebruikers je mening kunnen lezen.

Bullpadel Hack 03 2023

Bullpadel-hack 03 2023

AANBIEDING: € 349,95
Adviesprijs: € 350,00

  • Vorm: diamant
  • Spel: macht
  • Gewicht: 365-375

Bullpadel hack 03 2023

We beginnen met een van de modellen waar het publiek de voorkeur aan geeft: de Hack 03 van Paquito Navarro . Dit jaar behoudt het zijn extra grote diamantvorm met een hoge balans, waardoor het een krachtig model is voor professionele spelers.

Het handhaaft de multieva kern samen met een structuur met tricarbon technologie, waardoor het een vrij stijf racket is. Het presenteert het nieuwe Adaptia-hartontwerp waarmee we de bal met minder inspanning kunnen verwijderen .

Onder zijn technologieën valt het Air React Channel op, dat helpt door een stevige structuur te geven en de controle te verbeteren bij het plaatsen van de bal. Ten slotte heeft het het Hesacore grip systeem te verbeteren en het Custom Weight zodat je de balans van het racket naar wens kunt aanpassen.

Dit seizoen keert dit model terug met de besturingsversie, de Hack 03 CTR 2023 , die dezelfde technologieën en rubbers heeft, maar met een ronde vorm en een lage balans , zoals de naam al doet vermoeden.

Bullpadel Hack 03 Comfort 2023

Bullpadel Hack 03 Comfort 2023

AANBIEDING: € 344,95 Adviesprijs: € 245,00

  • Vorm: diamant
  • Spel: macht
  • Gewicht: 365-375

Bullpadel Hack 03 Comfort 2023

Als u op zoek bent naar een comfortabeler model om te spelen , met een zachtere aanraking , dan is dat laatste de Hack 03 Comfort , die is ontworpen door glasvezel te combineren om meer flexibiliteit en dus meer comfort te bereiken.

Bullpadel Vertex 03 2023

Bullpadel Vertex 03 2023

AANBIEDING: € 349,95 Adviesprijs: € 350,00

  • Vorm: diamant
  • Spel: multifunctioneel
  • Gewicht: 365-375

Bullpadel Vertex 03 2023

We gaan verder met een van de bekendste modellen van het merk, de Vertex 03 waarmee Juan Tello en Fede Chingotto padel racket . Zijn vorm is diamant samen met een hoge balans die je veel kracht geeft in de slagen, maar zonder de controle op te geven.

Wat betreft de structuur, het is gemaakt met carbon in het frame, samen met de gezichten in carbon xtend 12k, wat zal helpen om de bal er snel uit te krijgen . Net als zijn voorganger behoudt het de ruwheid op de slagvlakken die ons helpt de bal met meer spin naar buiten te krijgen. Voor het interieur is multi eva rubber gebruikt, een schuim met verschillende dichtheden dat ons een zeer goede output en power geeft. Tot slot zorgen de hesacore in het handvat van het racket en het vibra-aandrijfsysteem voor een comfortabeler spel.

De Vertex 03 CTR 2023 is ook beschikbaar, die met een lage balans en een ronde vorm een control padel-racket wordt voor iedereen die het verkiest boven power.

Bullpadel Vertex 03 CMF 2023

Bullpadel Vertex 03 CMF 2023

AANBIEDING: € 254,95 Adviesprijs: € 250,00

  • Vorm: diamant
  • Spel: macht
  • Gewicht: 365-375

Bullpadel Vertex 03 Comfort 2023

Verdergaand in het Vertex-assortiment vinden we de Vertex 03 Comfort 23 , waarmee Martin Di Nenno speelt. Hoewel het de diamantvorm en de lage balans behoudt voor een goed vermogen, verwaarloost het het comfort niet dankzij de multi-eva-kern. Dit vertaalt zich in een rubber met twee hardheden die ons een semi-hard gevoel geven .

Voor het oppervlak is in het frame glasvezel versterkt met zenuwtechnologie gebruikt, wat voor meer stijfheid zal zorgen. Om te eindigen, behoudt het de ruwheid die ons helpt de bal op te tillen. Er is ook de versie voor dames, de Vertex 03 Woman 23 , het Delfi Brea padel racket dat vergelijkbare technologieën deelt, met een zwaarder gewicht en meer vrouwelijke cosmetica.

Bullpadel Flow 2023

Bullpadel Flow 2023

AANBIEDING: € 224,95 Adviesprijs: € 224,95

  • Vorm: druppel
  • Spel: multifunctioneel
  • Gewicht: 350-360

Bullpadel Flow 2023

We zetten de Pro Line-serie voort met misschien wel het beste padel racket voor dames, de Flow, het racket van Alejandra Salazar . Dit seizoen keert het terug met een geheel vernieuwd formaat, waarvoor de diamantvorm is gebruikt samen met een hoge balans voor onverslaanbare kracht.

In de kern is multi-eva-rubber gebruikt, wat ons een zeer krachtige output geeft, maar zonder de controle te verliezen voor een grotere speelbaarheid. De structuur is versterkt met koolstof en glasvezel, wat helpt om ons een comfortabeler gevoel te geven .

Als technologie behoudt het de vibra drive om trillingen te verminderen en zijn ruwe afwerking op de slagvlakken voor onverslaanbare effecten.

Bullpadel Elite 2023

Bullpadel Elite 2023

AANBIEDING: € 279,95 Adviesprijs: € 280,00

  • Vorm: druppel
  • Spel: multifunctioneel
  • Gewicht: 350-360

Bullpadel Elite 2023

We eindigden met de Elite, een zeer handzaam model dankzij het ronde oversized formaat met een medium balans. Binnenin is multi-eva-rubber gebruikt, waardoor langzamere ballen kunnen worden losgelaten, evenals een goede snelheid in snelle.

Voor het oppervlak is het fibrix materiaal gebruikt, dat bestaat uit een combinatie van glasvezel en koolstof voor een grotere weerstand tegen breuk. Het handhaaft het Air React Channel, een technologie die de controle vergroot bij het plaatsen van de bal, waardoor het missen van gemakkelijke schoten wordt voorkomen.

Bullpadel Axym DB 2023

Bullpadel Axym DB 2023

AANBIEDING: € 224,95 Adviesprijs: € 224,95

  • Vorm: druppel
  • Spel: multifunctioneel
  • Gewicht: 370-375

Bullpadel Axym DB 2023

We gaan verder met de geavanceerde serie van het merk Bullpadel waar we de nieuwe Axym DM kunnen vinden die terugkeert met een vernieuwd design . Dit model biedt een zeer goede balans tussen kracht en controle dankzij de druppelvorm met ingehouden balans.

Wat de kern betreft, is multi-eva-rubber gebruikt, wat in combinatie met glasvezel zorgt voor een zeer goede balafgifte. Wat de structuur betreft, is de glaphite-technologie gebruikt, die ons bij elke slag ongelooflijke sensaties geeft. Voor meer weerstand is koolstof gebruikt in de structuur, wat ook helpt door het gewicht te verminderen.

Bullpadel Ionic Control 2023

Bullpadel Ionic Control 2023

AANBIEDING: € 219,95 Adviesprijs: € 220,00

  • Cirkel vorm
  • Spel: controleur
  • Gewicht: 360-370

Bullpadel Ionic Control 2023

Voor degenen die de controle niet willen opgeven, brengt het merk de nieuwe Ionic Control die is ontworpen in een rond formaat en met een lage balans . Dit model is ideaal voor die mensen die een middelhoog niveau hebben en op zoek zijn naar een zo handelbaar mogelijk racket .

Er is glasvezel gebruikt voor de gezichten, wat ons een zeer comfortabel spel geeft, samen met een ruwe afwerking die de effecten versterkt. In de structuur behoudt het de glaphite een combinatie tussen koolstof en glasvezel voor meer weerstand maar zonder comfort te verliezen bij elke slag. Om de kern af te werken is multi eva rubber.

Als jij een van degenen bent die de voorkeur geeft aan power, is er ook de Ionic Power 23 beschikbaar, een powerracket vanwege zijn hogere balans en diamantformaat, dus we raden het aan aan een speler met een meer aanvallende stijl.

Bullpadel Elite Light 2023

Bullpadel Elite Light 2023

AANBIEDING: € 184,95 Adviesprijs: € 185,00

  • Vorm: druppel
  • Spel: multifunctioneel
  • Gewicht: 350-360

Bullpadel Elite Light 2023

De Next 2023-serie maken we af met de Elite Light , een minder technische versie van het racket van Gemma Triay. Het is de lichtste en meest veelzijdige omdat het is ontworpen met een druppelvorm en medium balans. De constructie combineert, net als alle modellen in deze reeks, glasvezel met koolstof , waardoor het beter bestand is tegen breuk.

Voor de kern wordt de multi-eva behouden, een rubber dat ons een zeer goede baloutput en kracht geeft bij elke slag. Ten slotte is het ontworpen met 3D-korrelruwheid, wat ons helpt de bal op te tillen.

In deze serie vinden we rackets voor middenklasse spelers, die zich snel aanpassen aan de voortgang van het spel. Alle modellen zijn gemaakt met carbon op het frame, glasvezel op het oppervlak en zacht rubber om een zeer comfortabele touch en geweldige speelbaarheid te bieden.

Bullpadel BP-10 EVO 2023

Bullpadel BP-10 EVO 2023

AANBIEDING: € 119,95 Adviesprijs: € 120,00

  • Vorm: druppel
  • Spel: multifunctioneel
  • Gewicht: 360-375

Bullpadel BP-10 EVO 2023

Ontworpen met een Druppelvormig formaat en gecentreerde balans om de beste balans tussen kracht en controle te bereiken. Dankzij de combinatie van materialen is het heel gemakkelijk om mee te spelen en kunnen we onze beste schoten maken in aanval en verdediging.

Bullpadel K2 Power 2023

Bullpadel K2 Power 2023

AANBIEDING: € 99,95 Adviesprijs: € 100,00

  • Vorm: diamant
  • Spel: macht
  • Gewicht: 350-360

Bullpadel K2 Power 2023

Perfect voor spelers die op zoek zijn naar kracht, het is ontworpen in een diamantvorm en met de balans naar het Head gericht, waardoor de sweet spot kleiner is en ons meer punch geeft. Het stelt echter ook niet teleur in sensaties, omdat de semi-zachte aanraking het beter beheersbaar maakt.

We eindigen met de initiatie Bullpadel 23 padel rackets , 3 modellen gemaakt van glasvezel en zacht eva-rubber waarmee we de bal gemakkelijk terug kunnen brengen naar het rivaliserende veld. De Indiga Power 23 is er voor spelers die extra power nodig hebben, de Indiga Control 23 voor sporters die controle zoeken en de Indiga W 23 voor meiden die net beginnen met spelen.

Zoals u kunt zien, kunt u, ongeacht uw niveau in de Bullpadel 2023 collectie, het racket vinden dat het beste bij u en uw behoeften past .

Ze combineren ook de beste technologieën van het merk om je de beste prestaties op het circuit te geven.