Bullpadel Vertex 03 Dames 2023
  • Bullpadel Vertex 03 Dames 2023
  • Bullpadel Vertex 03 Dames 2023

Bullpadel Vertex 03 Dames 2023

PVP: € 260,00
€ 119,95
-54% Bullpadel
Bullpadel Vertex 03 W 2023 | Haal je beste aanvalsspel naar boven met dit Bullpadel damesracket, een van de krachtigste modellen en waarmee Delfi Brea dit WPT-seizoen zal strijden
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Vertex 03 Woman 2023 padel racket

Geniet van de beste prestaties bij het net met het nieuwe groene padel racket Vertex 03 W, een model dat is aangepast aan de spelers dat Bullpadel 2023 heeft ontwikkeld.Net als de rest van de modellen in de Vertex-serie behoudt het de diamantvorm en het evenwicht naast de Air Channel-technologie in het hart die het meer beheersbaarheid geeft.

Omdat het een padel racket voor dames is, is het lichtgewicht, dus het zal niet moeilijk voor je zijn om het te verplaatsen. Wat de vervaardiging betreft, combineert het koolstof en glasvezel op het oppervlak, waardoor het een meer elastische aanraking krijgt. Voor het frame is carbon gebruikt in combinatie met zenuwbanen. Het heeft ook een kern met multieva-rubber en Topspin-ruwheid. Om het af te maken wordt het de nieuwe Delfi Brea schep!

Bullpadel Vertex 03 voor meisjes, kenmerken:

  • Grotere sensaties bij het slaan met de Bullpadel Vertex 03 W, de schep van Delfi Brea.
  • Fibrix-technologie voor het oppervlak, een combinatie van koolstof en glasvezel.
  • Uitstekende balopbrengst dankzij de multieva-kern met 2 dichtheden.
  • Carbon frame met zenuwversterkingen voor meer sterkte en weerstand.
  • Vlakken met zandachtige ruwheid, wat de spin op de bal verbetert.
  • Powerracket met zachtere aanslag.
  • Ruitvormig ontwerp en iets hogere balans voor meer punch.
  • Vibradrive-technologie om elleboogongemakken te verminderen dankzij.
  • Beschikbaar binnen de geavanceerde serie Bullpadel 2023 damesrackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het geschikt voor spelers van een gevorderd niveau die de bal graag hard slaan zonder in te leveren op comfort, aangezien de Vertex voor meisjes zeer goede sensaties genereert bij het slaan dankzij de flexibelere materialen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de fibrix-combinatie verbetert het de speelbaarheid naast het genereren van een grotere balopbrengst, zodat het voor u niet moeilijk zal zijn om het te spelen. Het is ook een officieel product van Delfi Brea waar je maximaal van zult genieten op de baan met het racket van Juan Tello, professionele WPT-speler. Het keert ook terug met een nieuw ontwerp in blauwe en rode tinten van de meest opvallende, zonder twijfel een van de meest spectaculaire in de collectie!

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea,

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Tacto Duro, Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Lija
Onze beste producten