Bullpadel Elite Light Dames 2023
  • Bullpadel Elite Light Dames 2023
  • Bullpadel Elite Light Dames 2023

Bullpadel Elite Light Dames 2023

PVP: € 185,00
€ 184,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Elite Light 2023 padel racket | Geniet van een unieke ervaring op de baan met dit Bullpadel damesracket, een model uit de nextline-serie dat geweldige controle, kracht en comfort biedt
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 15 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Elite Light 2023 padel racket

Neem het op tegen je rivalen met een van de nieuwigheden van Bullpadel 2023: het blauw-oranje Elite Light padelracket. Het maakt deel uit van de nextline-serie en biedt dankzij zijn oversized vorm met een medium balans een fantastische balans tussen kracht en controle. We definiëren het dus als een veelzijdig padel racket voor dames dat door zijn gewicht tussen 350 - 360 gram hanteerbaar is.

Voor de fabricage is koolstof gebruikt in de buis, waardoor deze meer stijfheid krijgt. De vliegtuigen zijn elastischer door het gebruik van ghaphite, een combinatie van koolstof met glasvezel, waardoor het een geweldige speelbaarheid biedt. Het biedt ook zeer goede aanrakingssensaties met het multieva-rubber en dankzij de 3D Grain-ruwheid kun je grotere effecten op de bal afdrukken.

Bullpadel Elite Lichtblauw met oranje logo, kenmerken:

  • Ongelofelijk balgevoel van de Bullpadel Elite Light 2023 dankzij het multieva-rubber van de kern.
  • Het is een veelzijdig padel racket voor dames, met een oversized mal en medium balans.
  • Grote hanteerbaarheid door het lagere gewicht, ongeveer tussen de 350 - 360 gram.
  • Solide structuur door carbon en elastische vlakken met constructie in glaphite.
  • Semi-soft touch, dus het genereert nauwelijks trillingen en je kunt spelen zonder ongemak.
  • Nieuw hartontwerp dat voor meer stabiliteit zorgt.
  • Het stelt je in staat om je slagen meer spin te geven dankzij de ruwe textuur van het oppervlak.
  • Een van de nieuwe Bullpadel 2023 damesrackets.

Voor wie is het? Ontworpen voor meisjes met een hoog of gemiddeld niveau die vooruitgang willen boeken, aangezien de nieuwe Elite Light zeer goed uitgebalanceerd is, zodat hij zich snel aanpast aan elke speelstijl en geweldige controle, comfort en kracht biedt bij elke actie.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je een van de nieuwigheden van de Bullpadel nextline-serie in handen hebt, een licht en uitgebalanceerd model dat de beste prestaties op de baan biedt. Het presenteert ook een zeer coole esthetiek in blauw en benadrukt het logo en alle details in oranje.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Lija
Onze beste producten