Bullpadel Indiga Control 2023
  • Bullpadel Indiga Control 2023
  • Bullpadel Indiga Control 2023

Bullpadel Indiga Control 2023

PVP: € 80,00
€ 79,95
-1% Bullpadel
padel racket Bullpadel Indiga CTR 2023 | Koop dit racket voor beginners voor de beste prijs in onze online winkel, een Bullpadel-model dat wordt gekenmerkt door zijn controle, beheersbaarheid en aanraking
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 15 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Indiga CTR 2023 padel racket

We analyseren de brede catalogus van padelproducten die in 2023 door Bullpadel zijn uitgebracht, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften en budget past. Koop het nieuwe zwart-groene Indiga CTR padelracket, een model uit de Tourline-serie dat ons zal helpen de bal gemakkelijk terug te slaan omdat het een ronde vorm heeft en een goede balans heeft.

Het bevordert dus de aanpassing en progressie van de speler, omdat het zeer flexibele materialen combineert. Glasvezel is praktisch gebruikt voor de structuur, waarbij de buis is versterkt met wat koolstof. De kern is gemaakt van zacht eva-rubber, dus het genereert geweldige sensaties bij het slaan en vermindert trillingen.

Bullpadel Indiga Control zwart en groen, kenmerken:

  • De Bullpadel Indiga CTR garandeert een snelle aanpassing aan de sporter.
  • Constructie met een lager gewicht, rond de 360 - 370 gram.
  • Extra grote ronde mal en lage balans.
  • Stevige structuur dankzij de gebruikte carbon verstevigingen.
  • Oppervlak van polyglasvezel dat zorgt voor meer speelbaarheid.
  • Minder trillingen en fantastische baloutput met zijn zachte eva-rubberen kern.
  • Nieuwe padel rackets voor beginners Bullpadel 2023.

Voor wie is het? Naar onze mening is het de beste optie voor jongens die 1 of 2 keer per week trainen of wedstrijden lopen en de techniek snel moeten oppikken, omdat het een padel racket is die zich snel aanpast en een brede sweetspot heeft die ons zal helpen fouten te voorkomen .

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat u kunt genieten van een goedkoop Bullpadel-racket, aangezien het tot de meest elementaire serie van het bedrijf behoort, maar het de functies en het ontwerp niet verwaarloost. Dit seizoen keert het terug met een meer verfijnde esthetiek, een combinatie van zwart met groene details.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten