Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Elite Dames 2023
  • Bullpadel Elite Dames 2023
  • Bullpadel Elite Dames 2023

Bullpadel Elite Dames 2023

PVP: € 280,00
€ 279,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Elite 2023 padel racket | Presteer op je beste niveau zowel in aanval als verdediging met dit Bullpadel damesracket, een van de meest uitgebalanceerde en waarmee Gemma Triay zal concurreren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Elite Woman 2023 padel racket

Domineer het net en schakel de bal gecontroleerd van achteren uit met de nieuwe editie van het zwart-zilveren Elite padelracket, het model waarmee Gemma Triay, WPT-toptienspeler, concurreert. Op de baan Het biedt een geweldige balans tussen kracht en controle omdat het is ontworpen in een druppelvorm en met een gecentreerde balans om geen enkele bal te missen.

Voor de fabricage is koolstof gebruikt in het frame, wat het een grote sterkte geeft. Het oppervlak heeft fibrix-technologie, waardoor het gemakkelijker is om mee te spelen. De kern is multieva, een rubber met 2 dichtheden voor een spectaculaire touch. Het is ook lichtgewicht en bevat Air Channel-technologie, wat de prestaties verbetert.

Bullpadel Elite zwart en zilver, kenmerken:

  • Lichtgewicht voor eenvoudige bediening van de nieuwe Bullpadel Elite 2023.
  • Veelzijdig padel racket voor dames, met druppelvorm en medium balans.
  • Officieel Gemma Triay-product, met een zwart en zilver ontwerp en de handtekening van de speler.
  • Grote weerstand van de structuur dankzij het gebruik van 100% koolstof.
  • Pas je snel aan aan snelle en langzame ballen met het multi-eva-rubber aan de binnenkant.
  • Meer elastische aanraking met de Fibrix-constructie van het oppervlak.
  • Dankzij de vibradrive-technologie genereert hij nauwelijks trillingen.
  • Een van de nieuwe Bullpadel 2023 damesrackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor atleten van gevorderd niveau, degenen die intensief strijden en een veelzijdig damesracket nodig hebben om hun beste spel te kunnen spelen vanaf elk deel van het veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de beste Bullpadel-technologieën bevat, evenals een zeer elegant ontwerp. Dit seizoen keert de Gemma Triay-schep terug met een zwarte afwerking, een zilveren logo en roze details. Het bevat ook de handtekening van de speler op de plannen!

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea,

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Tacto Blando
Onze beste producten