Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Vertex 03 CTR 2023
  • Bullpadel Vertex 03 CTR 2023
  • Bullpadel Vertex 03 CTR 2023

Bullpadel Vertex 03 CTR 2023

PVP: € 350,00
€ 349,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Vertex 03 CTR 2023 padelracket | Corrigeer met gemak off-center ballen met dit controleerbare Bullpadel-racket, een model vol technologieën met een brede sweetspot dankzij zijn vorm en balans
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Vertex 03 Controle 2023 padel racket

Geniet van het gemakkelijk plaatsen van de bal met de nieuwste editie van het gele Vertex 03 CTR padelracket, een van de beste controlerackets van het seizoen dankzij de technologieën van Bullpadel 2023. Het heeft een rond formaat met een ingehouden balans, hoewel je het met het systeem kunt aanpassen aangepast gewicht van frame en stop. Het heeft ook ruwheid waarmee je effect kunt geven aan je opnamen.

Dit seizoen presenteert Air Channel-technologie, een systeem dat zijn prestaties verhoogt en beter beheersbaar maakt. De structuur is gemaakt van koolstof en is versterkt met zenuwkanalen voor meer weerstand. Aan de oppervlakte zijn 12k xtend koolstofvezels gebruikt voor een droger gevoel. Daarnaast geeft de multieva kern hem een zeer comfortabele touch en met de hesacore grip is de grip uitstekend.

Bullpadel Vertex 03 Yellow Control, kenmerken:

  • De Bullpadel Vertex 03 CTR is ontworpen met een ronde vorm en een lage balans.
  • Het stelt je in staat om je slagen te laten draaien dankzij de ruwheid van de topspin.
  • Comfortabelere en stressvrije grip dankzij de hesacore op de manchet.
  • Het past zich aan zowel snelle als langzame ballen aan dankzij het multieva-rubber met 2 dichtheden.
  • Volledig carbon, met 12k oppervlak.
  • U kunt de balans aanpassen met het aangepaste gewichtssysteem op het frame en de vuist.
  • Nieuwe Air Channel-technologie in het hartgebied die de prestaties verbetert.
  • Trillingsvrij slaan met vibradrive-technologie.
  • Bullpadel 2023 hoogwaardige serie.

Voor wie is het? Het is ideaal voor ervaren of professionele spelers die een meer technisch spel hebben, dat wil zeggen dat ze meestal drive spelen en graag het punt van achteren voorbereiden, aangezien het een controleracket is, waardoor je de bal heel gemakkelijk kunt plaatsen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de beste controlerackets is, zowel vanwege zijn prestaties als vanwege zijn fantastische afwerking. Dit seizoen keert hij terug met een heel cool carbon design met een centraal logo en details in geel.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea,

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten