Bullpadel BP10 Evo 2023
  • Bullpadel BP10 Evo 2023
  • Bullpadel BP10 Evo 2023

Bullpadel BP10 Evo 2023

PVP: € 120,00
€ 119,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BP10 Evo padel racket | Reageer effectief op elke bal met dit veelzijdige Bullpadel-racket, een tussenmodel dat je zal helpen vooruitgang te boeken en een expert te worden
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 8 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel BP10 Evo 2023 padel racket

Geniet van de beste sensaties tijdens het padel met het BP10 Evo zwart en oranje racket van medium niveau dat Bullpadel heeft ontwikkeld voor deze 2023. Het is een veelzijdig model dat jongens erg leuk vinden vanwege de prijs-kwaliteitverhouding en ook vanwege de prestaties sinds zijn medium- uitgebalanceerde Druppelvorm geeft het een geweldige balans.

Voor de fabricage is koolstof gebruikt in het frame en polyglasvezelglas op het oppervlak voor een meer elastische aanraking. Het bevat ook zacht eva-rubber in de kern, een zacht schuim dat een zeer goede baloutput genereert en trillingen elimineert. Op deze manier kun je urenlang spelen zonder armklachten.

Bullpadel BP10 Evo zwart en oranje, kenmerken:

  • De Bullpadel BP10 Evo 2023 bevordert de progressie van de speler door zijn meer elastische aanraking.
  • Evenwichtig racket dankzij de oversized mal en ingehouden balans.
  • Onverslaanbare sensaties bij het slaan dankzij de zachte rubberen binnenkant.
  • Koolstof in het buisvormige gebied dat de weerstand verhoogt.
  • Vliegtuigen van glasvezel die de speelbaarheid verbeteren.
  • Versterking in het hartgebied dat het meer stabiliteit geeft.
  • Structuur met Strenforce-technologie die de prestaties verhoogt.
  • Nieuwe collectie Bullpadel 2023 performance rackets.

Voor wie is het? Voor atleten van gemiddeld niveau die vooruitgang willen boeken in hun spel, aangezien de BP10 geweldige controle en kracht biedt, evenals veel comfort dankzij het gebruik van flexibelere materialen in de constructie.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een goedkoop Bullpadel-racket is, combineert het de beste materialen op de markt en een zeer originele esthetiek. Dit seizoen keert het terug met een combinatie in zwart en oranje, met enkele details in het midden in grijs.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea,

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten