Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Vertex 03 CMF 2023
 • Bullpadel Vertex 03 CMF 2023
 • Bullpadel Vertex 03 CMF 2023

Bullpadel Vertex 03 CMF 2023

PVP: € 202,48
€ 123,93
-39% Bullpadel
padel racket Bullpadel Vertex 03 CMF 2023 | Geniet van kracht en comfort met dit hoogwaardige Bullpadel-racket, het model waarmee Martín Di Nenno concurreert dat terugkeert met verbeterde functies
Schrijf een beoordeling
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Vertex 03 Comfort zwart padel racket

Geniet van de beste sensaties door de bal hard te raken met de nieuwste editie van het Vertex 03 CMF padelracket, een model dat je kunt vinden in de geavanceerde serie van Bullpadel 2023. Het maakt ook deel uit van de officiële serie Martín Di Nenno-producten voorzien van uw handtekening en logo. Op de baan valt het op door zijn kracht, omdat het een diamantmal met een hoge balans presenteert.

Het is echter niet zo technisch als de Vertex 03, omdat de materialen flexibeler zijn. Het frame is dus gemaakt van carbon maar het oppervlak combineert carbon met glasvezel, de zogenaamde Fibrix-technologie. Het heeft ook een zandachtige ruwheid en de multieva-kern voor een comfortabelere aanraking. Tot slot beschikt hij over Air Channel-technologie en een anti-vibratiesysteem.

Bullpadel Vertex 03 Comfort zwart, kenmerken:

 • De Bullpadel Vertex 03 CMF is een powerracket, met een diamantvorm en een hoge balans.
 • Kern met 2 dichtheden, een hardere buitenste eva-laag en een zachtere binnenlaag.
 • Carbon frame en versterkt met zenuwkanalen.
 • Aluminium beschermer die schade door stoten of schokken voorkomt.
 • Hartgebied met Air Channel-technologie die de beheersbaarheid en prestaties verbetert.
 • Fibrix-oppervlak om het flexibeler en gemakkelijker te maken om mee te spelen.
 • Dankzij het vibradrive systeem genereert hij een trillingsvrije slag.
 • Nieuw racket van Martín Di Nenno, professionele WPT-speler.
 • Een van de krachtigste padel rackets van Bullpadel 2023.

Voor wie is het? Ontworpen voor spelers van hoog niveau die meestal in de backhandpositie spelen en op zoek zijn naar kracht, aangezien de nieuwe Vertex Comfort zowel punch als een comfortabelere touch biedt omdat het is gemaakt met meer elastische en flexibele materialen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het het nieuwe racket van Martín Di Nenno is, geniet je dus van dezelfde sensaties als een professional. Het keert ook terug met een verbeterd ontwerp dat grijs combineert met een zwart logo en enkele kleurdetails om het opvallender te maken.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea,

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten