Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Axym DB 2023
  • Bullpadel Axym DB 2023
  • Bullpadel Axym DB 2023

Bullpadel Axym DB 2023

PVP: € 200,00
€ 199,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Axym 2023 padel racket | Haal je beste spel naar boven met dit veelzijdige Bullpadel-racket, een zeer goed gecompenseerd model dat ook de beste materialen en een fantastisch design combineert
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Axym 2023 padel racket

Ontvang al het nieuws over Bullpadel 2023-producten in onze online winkel en geniet van de beste ervaring op het circuit. Ontdek het Axym padel racket in limoengroen, een model uit de nextline-serie dat vorig seizoen erg populair was omdat het zich snel aanpast aan elke speelstijl. Hiervoor behoudt het de oversie mal en medium balans.

Het merk heeft voor de constructie materialen van de nieuwste generatie gebruikt. Dus het bevat koolstof samen met Strenforce-technologie in de buis die het een grote stijfheid geeft. De vliegtuigen hebben glasvezel, dus het biedt een geweldige bespeelbaarheid en dankzij de multieva-kern geniet je ook van een zeer comfortabele aanraking. Ten slotte heeft het ruwheid op het oppervlak.

Bullpadel Axym in limoengroen, kenmerken:

  • De Bullpadel Axym 2023 is door zijn Druppelformaat en medium balans een veelzijdig racket.
  • Onverslaanbare sensaties met het multieva-schuim met dubbele dichtheid aan de binnenkant.
  • Stevige en sterke structuur met de combinatie van carbon en strengforce-technologie.
  • Glaphite-oppervlak voor snelle aanpassing en grotere speelbaarheid.
  • Het absorbeert trillingen heel goed, zodat je zonder ongemak kunt spelen.
  • Uitstekende beheersbaarheid met het nieuwe hartontwerp.
  • Ruwe afwerking zodat u grotere effecten kunt afdrukken.
  • Nieuw Bullpadel 2022 racket voor geavanceerd niveau.

Voor wie is het? We raden het aan voor atleten van gemiddeld of hoog niveau die een uitgebalanceerd racket nodig hebben, omdat het nieuwe axym zich snel aanpast aan elke spelactie en zorgt voor geweldige sensaties bij het slaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een snelle aanpassing mogelijk maakt, omdat de combinatie van gebruikte materialen het een grotere speelbaarheid geeft. Het keert ook terug met een nieuw ontwerp in zeer koele groentinten, waarbij het centrale logo en de details in het zwart worden benadrukt.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Onze beste producten