Paletero Vibora Pro Bag Combi Amarillo
  • Paletero Vibora Pro Bag Combi Amarillo
  • Paletero Vibora Pro Bag Combi Amarillo

Padel Tassen Vibora Pro Tas Combi Amarillo

PVP: € 42,00
€ 37,95
-10% Vibora
Padel Tassen Vibora Pro Tas Combi Amarillo 2021 | Draag het benodigde materiaal voor je wedstrijden met deze kleine Vibora padel racketas, een gemakkelijk te hanteren tas met een zijkant voor 1 of 2 padel rackets

Vibora Pro Tas Combi Zwart en Geel

Ontvang het laatste nieuws over padeltassen in onze online winkel. Ontdek de Pro Bag Combi Yellow padel racketas uit de Vibora 2021-catalogus, een verkleind model waarmee we de benodigdheden kunnen vervoeren en alle apparatuur goed kunnen beschermen.

Het verdeelt zijn ruimte in een Headcompartiment, ideaal voor kleding of schoenen en een ander zijvak om 1 of 2 padelrackets achter te laten. Aan de andere kant kun je hem comfortabel vervoeren omdat hij verstelbare en gewatteerde handvatten heeft om hem als een rugzak te dragen.

Zwart en gele Combi padeltas, kenmerken

  • De Vibora Pro Bag Combi Geel is een kleine tas.
  • Een gewatteerd zijvak om de rackets in op te bergen.
  • Groot Headvak voor handdoek, schoenen of accessoires.
  • Optie om hem als rugzak of tas te dragen.
  • Gewatteerde en verstelbare bandjes om zich aan te passen aan je rug.
  • Het behoort tot de nieuwe catalogus van Vibora Padel 2021-tassen.

Voor wie is het? Ontworpen voor: atleten die meestal met de basis reizen, aangezien je met de pro bag combitas het racket, de handdoek en schoenen kunt dragen om te trainen of padel te spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het klein van formaat is, zijn er resistente materialen gebruikt, zodat je het naar de top kunt dragen. Je zult het ook graag zien, want het ontwerp is spectaculair: het combineert zwart met geel en de letters in grijs.

Lees meer over het merk VIBORA

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten