Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Protector Vibora Mamba Amarillo
  • Protector Vibora Mamba Amarillo

Beschermer Vibora Mamba Amarillo

€ 7,95
Vibora
Padelbeschermer Vibora Mamba Amarillo | Personaliseer je padel racket met deze beschermer van Vibora, gemaakt met een spectaculair ontwerp en hoogwaardige materialen om de beste bescherming te garanderen

Beschermer voor Vibora Mamba Gele schep

Zet je racket vast met de Mamba padelbeschermer in geel, een van de nieuwe accessoires die je vindt in de uitgebreide catalogus van Vibora Padel 2021. Hij past zich aan elk frame aan en is dankzij de ruwe afwerking bestand tegen elke klap of schok.

Dankzij de hoogwaardige materialen gaat het langer mee. Om het te plaatsen, hoeft u alleen de verzegeling te verwijderen en beetje bij beetje te plakken om kreuken te voorkomen. Bovendien is het licht, zodat het geen overmatig gewicht toevoegt of de balans van uw racket verandert.

Gele Mamba padel racketbeschermer, kenmerken

  • Robuust ontwerp van de Yellow Mamba Vibora beschermer.
  • Past op alle kozijnen.
  • Langdurige fixatie dankzij de lijm die erin zit.
  • Per stuk en in andere kleuren te koop.
  • Uitstekende weerstand tegen stoten en schokken.
  • Nieuwe collectie padelaccessoires Vibora Padel 2021.

Voor wie is het? Geschikt voor elke speler die totale bescherming voor zijn padel racket wil, want met deze Vibora-beschermer vermijd je mogelijke breuken en krijg je een langere levensduur van je padel racket.

Waarom zal je het leuk vinden? Je kunt het op elk racket gebruiken, omdat het zich aanpast aan elke vorm en in elke maco past. Het heeft ook een heel cool, robuust zwart ontwerp dat de merknaam en het slangenlogo in geel benadrukt.

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten