Vibor-a X Anniversary Groene padeltas
  • Vibor-a X Anniversary Groene padeltas

Vibor-a X Anniversary Groene padeltas

PVP: € 73,00
€ 65,95
-10% Vibora
Padeltas grande Vibora X Aniversario Groene | Laat niets meer thuis met de nieuwe Vibora brand X jubileum bleke tas in groen, ontworpen met polyester stof die hem een langere levensduur geeft

Groene Vibora X Anniversary padeltas

Ontdek onze uitgebreide catalogus van palettero's waarin u een grote verscheidenheid aan merken en ontwerpen kunt vinden waaruit u uw favoriet kunt kiezen. Binnenin vind je de nieuwe collectie Vibora-rugzakken waar de X-jubileumPadeltas in het groen al verkrijgbaar is.

Te beginnen met het ontwerp waarin we een groot aantal vakken vinden, zoals de belangrijkste waarin je alles overzichtelijk kunt opbergen. Het heeft ook twee zijvakken om twee rackets in op te bergen, waarvan één met thermische bescherming om het racket te beschermen.

Vibora X Aniversario padeltas in groen, features

  • De Vibora X jubileumgroen is verkrijgbaar in verschillende slagen.
  • Gewatteerde zakken om het racket te beschermen tegen mogelijke slagen.
  • Het verliest na verloop van tijd geen kwaliteit dankzij de polyester constructie.
  • Dankzij de verstelbare handvatten kun je hem comfortabel dragen.
  • Geventileerd vak voor schoenen of vuile kleding.
  • Het behoort tot de nieuwe Vibora 2022 tassencatalogus.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die mensen die op zoek zijn naar een tas waarmee ze al het materiaal op een geordende manier kunnen vervoeren om dingen snel te kunnen vinden tijdens een wedstrijd of training.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij is ontworpen in groen met een zwarte achtergrond en grijze details, is ook de merktekening toegevoegd. Ongetwijfeld een opvallend ontwerp maar wie het op je ziet zal het leuk vinden.

Lees meer over het merk VIBORA

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk van erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, het uitrusten van spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten