Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Vibora Silver Azul 2020
  • Mochila Vibora Silver Azul 2020
  • Mochila Vibora Silver Azul 2020

Mochila Vibora Zilver Azul 2020

PVP: € 45,00
€ 39,95
-12% Vibora
padel rugzak Vibora Zilver blauwe rugzak | Praktische Vibor - een rugzak om al het materiaal op een ordelijke en beschermde manier te vervoeren, omdat het thermotechnologie en een robuuste structuur heeft

Vibora Zilveren padeltas in blauw

Wij brengen u het laatste nieuws van Vibor-a zodat u goed voorbereid kunt zijn op uw wedstrijden. Ontdek de Silver padel-rugzak in het blauw, de beste manier om alles wat je nodig hebt naar het veld te dragen. De robuuste structuur houdt al het materiaal in goede staat.

Aan de andere kant verdeelt het zijn ruimte in een compartiment met thermische technologie voor de padel racket, een Headvak en een ander onafhankelijk vak om schoenen of vuile kleren op te bergen. Het heeft ook gewatteerde beschermingen om schouder- of rugklachten te voorkomen.

Vibora Zilveren tas in blauw, kenmerken

  • De Vibora Silver Blue rugzak is groot, zo'n 25 liter.
  • Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en aan de voorkant wat stugger.
  • Kleine vakken om persoonlijke spullen bij de hand te houden.
  • Onderste compartiment alleen voor schoenen of natte kleding.
  • Thermotechnologie die de padelrackets beschermt tegen extreme temperaturen.
  • Het behoort tot de Vibora 2020 rugzakcatalogus.

Voor wie is het? Het is de ideale optie voor alle liefhebbers van padel die meestal met de motor reizen en daarom een comfortabele tas nodig hebben met voldoende ruimte om een handdoek, padel schoenen, kleding en persoonlijke spullen op te bergen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een grote opslagcapaciteit heeft en ook de beste afwerkingen van het bedrijf heeft. U zult genieten van het ontwerp met zwarte, witte en blauwe details met enkele glanzende delen voor extra elegantie.

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk van erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten