Drop Shot Tiger 4.0 2024
  • Drop Shot Tiger 4.0 2024
  • Drop Shot Tiger 4.0 2024

Drop Shot Tiger 4.0 2024

PVP: € 69,00
€ 62,95
-9% Drop Shot
Drop Shot Tiger 4.0 DP304001 | Uitstekende speelbaarheid en comfort op de baan met dit Drop Shot kinderpadelracket, een model uit de nieuwe collectie dat terugkeert met verbeterde prestaties en ontwerp
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 10 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Drop Shot Tiger 4.0 Padel racket

We presenteren het model voor de toekomstige kampioenen: het Drop Shot Tiger 4.0 padelracket in blauw uit de Drop Shot collectie 2024. Het is uiterst veelzijdig, met een rond formaat en een gebalanceerd evenwicht om zijn speelbaarheid vanuit elke zone op het veld te verbeteren, waardoor we onze beste slagen zowel in de aanval als in de verdediging kunnen uitvoeren.

Omdat het een model is gericht op kinderen, heeft het een lichter gewicht en afmetingen die zijn aangepast aan hun behoeften. Wat betreft de constructie, het maakt gebruik van de beste materialen van het merk zoals glasvezel in de gehele structuur en pro eva-schuim in de kern. Het heeft ook een gatenverdeling die zijn prestaties verbetert.

Kenmerken van het Drop Shot Tiger 4.0 padelracket 2024

  • Het Drop Shot Tiger 4.0 padelracket heeft een verminderd gewicht en afmetingen.
  • Rond ontwerp en gecentreerd evenwicht.
  • Maximaal comfort bij elke slag met het eva-schuim aan de binnenkant.
  • Grote speelbaarheid met zijn constructie van glasvezel.
  • Brede sweet spot die ons helpt om niet-gecentreerde ballen te corrigeren.
  • Een van de nieuwe kinderrackets van Drop Shot 2024.

Voor wie is het bedoeld? Gericht op de jongere doelgroep, tussen 7 en 13 jaar oud, die beginnen met padel spelen en willen blijven leren met een gebalanceerd, licht en comfortabel racket dat hen in staat stelt urenlang te spelen en maximaal te genieten op de baan.

Waarom ga je het leuk vinden? Hoewel het een junior racket is, bevat het een geweldig ontwerp van het merk. Dit seizoen komt het terug in gele en oranje tinten, wat het zeer opvallend maakt, dus we zijn ervan overtuigd dat het de jonge spelers zal bevallen.

Ontdek meer over het merk DROP SHOT

Al jaren is Drop Shot Padel een referentie in de sector vanwege zijn selectie van padelproducten van hoge kwaliteit. Vele spelers en speelsters vertrouwen op het merk en het is al in meer dan 20 landen aanwezig, naast het uitrusten van professionele atleten.

Ontdek het brede scala aan producten, ontworpen voor topcompetitie en tegen een spectaculaire prijs. Geniet van de nieuwe collectie rackets, padeltassen, kleding en accessoires in onze online winkel, waar je je kunt uitrusten met producten van de hoogste kwaliteit om op je best te presteren.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 330-350gr. Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten