Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Drop Shot Essence 1.0
  • Drop Shot Essence 1.0
  • Drop Shot Essence 1.0

Drop Shot Essence 1.0

PVP: € 230,00
€ 183,95
-21% Drop Shot
Paddestoel Drop Shot Essence 1.0 | Maak je beste foto's met dit veelzijdige Drop Shot padel racket, een uitgebalanceerd model dat ook de beste technologieën en het beste ontwerp van het merk bevat
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Drop Shot Essence 1.0 Wit en Goud

Geniet van de beste prestaties op het veld met de nieuwe padelcollectie Drop Shot 2022. Hierin vind je het Essence 1.0 witte padel racket met rode details, een model dat zeer goed wordt gecompenseerd voor zijn oversized formaat en medium balans, waardoor het zowel kracht als controle biedt .

Het merk heeft voor de constructie materialen van de nieuwste generatie gebruikt, waardoor koolstof wordt gecombineerd met LCP-vezels, waardoor de weerstand aanzienlijk wordt verhoogd. Het heeft ook ruwheid op de gezichten, een anti-vibratiesysteem en eva pro-rubber aan de binnenkant om geen sensaties te verliezen.

Drop Shot Essence 1.0 wit en rood, kenmerken

  • Overmaats formaat met medium balans van de nieuwe Drop Shot Essence 1.0.
  • 100% carbon structuur met dubbele buis.
  • Flats met LCP-filamenten die hun weerstand tegen vermoeidheid of schokken verbeteren.
  • Meer controle en elastische aanraking met de eva pro rubberen kern.
  • Textuur met ruwheid in de vlakken om de effecten te versterken.
  • Vermindert trillingen tot een minimum dankzij de technologieën die op de manchet zijn toegepast.
  • Geïntegreerde beschermer om wrijving of krassen op de vloer te voorkomen.
  • Catalogus van geavanceerde Drop Shot 2022-padel racketen.

Voor wie is het? We kunnen het aanbevelen aan gevorderde of middelgrote spelers die op zoek zijn naar de beste prestaties, zowel in aanval als verdediging, aangezien het een zeer uitgebalanceerd padel racket is, dus het is zeer goed uitgebalanceerd in termen van controle en kracht.

Waarom zal je het leuk vinden? Afgezien van zijn prestaties op de baan, biedt het een spectaculaire afwerking die je in elke competitie zal laten schitteren. U zult genieten van de nieuwe zichtbare carbonafwerking, witte bies, gouden en rode details.

Lees meer over het merk DROP SHOT

Drop Shot Sport is al jaren een van de meest prestigieuze merken in de sector en werd een van de favorieten van het publiek. Het biedt een breed scala aan padel rackets, kleding, schoenen, padel rackets en kwaliteitsaccessoires tegen een goede prijs.

Het werkt met de beste materialen en technologieën en past deze toe op haar producten om superieure prestaties te bereiken. Het heeft momenteel de vertegenwoordiging van professionele spelers zoals Juan Martín Díaz, Eduard Bainad of Eva Gayoso, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van zijn padelrackets.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten