Drop Shot Quantum 1.0 2024
  • Drop Shot Quantum 1.0 2024
  • Drop Shot Quantum 1.0 2024

Drop Shot Quantum 1.0 2024

PVP: € 290,00
€ 232,01
-20% Drop Shot
Drop Shot Quantum 1.0 DP304020 | Ontdek de Drop Shot Quantum 1.0 2024, het high-performance padelracket voor gevorderde spelers. Innovatie en kwaliteit voor je spel! Ontdek het verschil en domineer de baan!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Drop Shot Quantum 1.0 Padel racket

Ontdek het nieuwe tijdperk van padel met het Drop Shot Quantum 1.0 2024 padel racket, een model dat perfecte kracht en precisie combineert, ontworpen voor degenen die uitmuntendheid in hun spel zoeken. Deze technologische juweel, die na zijn enorme succes voor het tweede jaar op de markt terugkeert, is bestemd om je beste bondgenoot op de baan te worden.

De Quantum 1.0, onderdeel van de exclusieve Be Unique lijn van Drop Shot, is trots op zijn onveranderde DNA, en biedt een krachtige speelervaring dankzij zijn druppelvorm en de perfecte balans geleverd door zijn Eva Soft rubber. Zijn innovatieve kader van 24.000 koolstofvezels, bewerkt met Spread Tow-technologie, belooft niet alleen lichtheid en controle, maar ook een snelle en precieze reactie bij elke slag.

Kenmerken Drop Shot Quantum 1.0 2024 padelracket

  • Diamantvorm met een hoge balans die het meer slagkracht geeft, ideaal voor offensief spel.
  • Kader van 24.000 koolstofvezels voor meer duurzaamheid en responsiviteit in het spel.
  • Eva Soft rubber in de kern, wat elasticiteit en lichtheid biedt voor krachtige slagen.
  • Smart Holes System-technologie en 3D Face-textuur op de oppervlakken, voor verwoestende effecten op de bal.
  • Bevat het Ergo Pro Protector- en Twin Tubular System, maximaliseert bescherming en stabiliteit.
  • Behoort tot de prestigieuze collectie van hoogwaardige padelrackets van Drop Shot 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Voor gevorderde spelers die willen uitblinken met een agressieve, maar gecontroleerde speelstijl. De Drop Shot Quantum 1.0 2024 is perfect voor degenen die niet alleen hun techniek willen verbeteren, maar ook het verschil willen maken in elk spel.

Waarom zal je het leuk vinden?

Omdat de Drop Shot Quantum 1.0 2024 synoniem staat voor innovatie en stijl. Zijn gedurfde ontwerp, met details in geel en blauw, samen met de state-of-the-art technologieën, zullen je een ongekende speelervaring bieden, waardoor je prestaties naar professionele niveaus worden getild.

Ontdek meer over Drop Shot

Drop Shot staat synoniem voor passie voor padel, met producten die trends definiëren en verwachtingen overtreffen. Het merk onderscheidt zich door zijn constante innovatie, toewijding aan kwaliteit en een breed scala aan producten ontworpen voor alle soorten spelers, van amateurs tot professionals.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten