Drop Shot Furia Attack 2024
  • Drop Shot Furia Attack 2024
  • Drop Shot Furia Attack 2024

Drop Shot Furia Attack 2024

PVP: € 230,00
€ 184,01
-20% Drop Shot
Drop Shot Furia Attack DP304012 | Ervaar uitmuntendheid op de paddletennisbaan met de Drop Shot Furia Attack 2024 paddletennisbaan, een krachtig model dat ook controle over de golfbaan biedt
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Drop Shot Furia Attack Padel racket

Proef de uitmuntendheid op de padelbaan met de padel racket Drop Shot Furia Attack 2024. Dit hoogwaardige model maakt snel en prestatiegericht spel mogelijk, met een druppelvormig formaat en een medium-hoog balanspunt dat nauwkeurige controle en uitstekende kracht biedt. De combinatie van hoogwaardige materialen en uniek ontwerp maken de Furia Attack een ideale keuze voor veeleisende spelers die willen uitblinken op de baan.

Met een constructie die Carbon Plain, Hotmelt-technologie en TeXtreme integreert, biedt dit racket uitzonderlijke speelbaarheid en extra duurzaamheid. Bovendien zorgen het Eva Pro-rubber en de 3D Face-technologie voor uitstekende controle en effect bij elke slag. Mis de kans niet om maximale prestaties te ervaren met de Drop Shot Furia Attack 2024.

Kenmerken padel racket Drop Shot Furia Attack 2024

  • Constructie in Carbon Plain en Hotmelt-technologie voor uitstekende speelbaarheid en duurzaamheid.
  • TeXtreme-technologie voor dunner laminaat en grotere sterkte.
  • Geniet van uitzonderlijk gevoel met het gebruikte Eva Pro-rubber in de kern.
  • 3D Face-technologie, wat een lichte reliëf op het slagvlak creëert en daardoor meer effect bij slagen geeft.
  • Voorkom krassen en stoten met de geïntegreerde Ergo Pro Protector.
  • Onderdeel van de collectie Drop Shot Padel 2024 rackets.

Voor wie is het bedoeld?

De Drop Shot Furia Attack 2024 is ontworpen voor veeleisende spelers die uitzonderlijke prestaties op de baan zoeken, met snel en goed controleerbaar spel. Door zijn druppelvormig formaat en medium-hoog balanspunt is hij ideaal voor wie uitstekende kracht en precisie bij elke slag wil.

Waarom zul je ervan houden?

Je zult dol zijn op de Drop Shot Furia Attack 2024 vanwege zijn combinatie van geavanceerde technologie, uniek ontwerp en uitzonderlijke prestaties. Met hoogwaardige materialen en innovatieve functies zal dit racket je helpen op te vallen op de baan en je spel naar een hoger niveau te tillen. Wacht niet langer en voel het verschil!

Ontdek meer over het merk Drop Shot

Drop Shot is een merk dat bekend staat om zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit in de wereld van padel. Sinds zijn oprichting is Drop Shot een leider geweest in de ontwikkeling van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om de prestaties van spelers te verbeteren.

Met een breed scala aan producten ontworpen om aan de behoeften van spelers van alle niveaus te voldoen, blijft Drop Shot de favoriete keuze van veeleisende spelers over de hele wereld.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent, Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten