Drop Shot Furia Control 2024
  • Drop Shot Furia Control 2024
  • Drop Shot Furia Control 2024

Drop Shot Furia Control 2024

PVP: € 230,00
€ 184,01
-20% Drop Shot
Drop Shot Furia Control DP304011 | Ervaar uitmuntendheid op de padelbaan met het Drop Shot Furia Control padelracket, een model dat een perfecte balans biedt tussen kracht en controle
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Drop Shot Furia Control Padel racket

Ontdek de uitmuntendheid op de padelbaan met de padel racket Drop Shot Furia Control 2024. Dit hoogwaardige racket biedt een perfecte combinatie van kracht en controle, dankzij zijn druppelvorm die het sweetspot in het midden plaatst, waardoor je elk aspect van het spel kunt domineren. Met innovatieve technologieën en een opvallend ontwerp in gele kleur is de Furia Control de ideale keuze voor veeleisende spelers die willen uitblinken op de baan.

Gebouwd met eersteklas materialen, waaronder Carbono Plain, Hotmelt, TeXtreme en Eva Soft rubber, biedt dit racket een uitzonderlijke speelbaarheid en superieure duurzaamheid. Bovendien zorgen de 3D Face-technologie en Ergo Pro Protector voor maximale slagkracht en bescherming tegen mogelijke schade. Mis de kans niet om je spel naar een hoger niveau te tillen met de Drop Shot Furia Control 2024.

Kenmerken padel racket Drop Shot Furia Control 2024

  • Uitstekende weerstand en stijfheid dankzij de constructie in Carbono Plain en Hotmelt technologie
  • De innovatieve TeXtreme-technologie wordt toegepast om dunner laminaat en meer weerstand te bereiken.
  • Eva Soft rubber voor een ongeëvenaard gevoel bij het slaan en behoud van kracht.
  • Heeft ruwe vlakken dankzij de 3D Face-technologie, wat de slagen met effect verbetert.
  • Ergo Pro Protector voor bescherming tegen mogelijke schade.
  • Onderdeel van de Drop Shot 2024 racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Drop Shot Furia Control 2024 is ontworpen voor spelers die een perfecte balans zoeken tussen kracht en controle op de padelbaan. Met zijn druppelvorm en geavanceerde technologieën is het ideaal voor degenen die elk aspect van het spel met stijl willen beheersen.

Waarom zul je ervan houden?

Je zult dol zijn op de Drop Shot Furia Control 2024 vanwege zijn uitzonderlijke prestaties en opvallende ontwerp in gele kleur. Met innovatieve kenmerken en eersteklas constructie zal dit racket je helpen op te vallen op de baan en je spel naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek meer over het merk Drop Shot

Drop Shot is een merk dat bekend staat om zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit in de wereld van padel. Sinds zijn oprichting is Drop Shot een leider geweest in de ontwikkeling van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om de prestaties van spelers te verbeteren.

Met een breed scala aan producten ontworpen om aan de behoeften van spelers van alle niveaus te voldoen, blijft Drop Shot de favoriete keuze van veeleisende spelers over de hele wereld.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten