Drop Shot Explorer Pro Attack 2024
  • Drop Shot Explorer Pro Attack 2024
  • Drop Shot Explorer Pro Attack 2024

Drop Shot Explorer Pro Attack 2024

PVP: € 340,00
€ 271,91
-21% Drop Shot
Drop Shot Explorer Pro Attack DP304021 | Maximaliseer je spel met het Drop Shot Explorer Pro Attack 2024 padelracket. Geavanceerde technologie en exclusief ontwerp voor superieure prestaties – het wapen van Lucas Campagnolo!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Drop Shot Explorer Pro Attack Padel racket

Maak kennis met het Drop Shot Explorer Pro Attack 2024 padelracket, het padelracket dat uitmuntendheid herdefinieert, ontworpen voor spelers die streven naar competitie op professioneel niveau. Dit model, een embleem van de innovatie en kwaliteit van Drop Shot, is speciaal gemaakt voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar ongeëvenaarde controle en precisie in hun wedstrijden. Met zijn druppelvormige ontwerp en strategisch geplaatste sweet spot, garandeert het een onovertroffen prestatie op de baan.

De Explorer Pro Attack onderscheidt zich niet alleen door zijn uitzonderlijke spel en constante evolutie, maar ook door zijn inzet voor kwaliteit, weerstand en duurzaamheid. Met de integratie van Carbon van 24.000 filamenten en de Textrem Cubicarbon 24K twill technologie, belooft dit racket een snellere reactie en superieure stabiliteit bij elke slag. Bovendien voldoet het aan de behoeften van de professionele speler Lucas Campagnolo.

Kenmerken van het Drop Shot Explorer Pro Attack 2024 padelracket

  • Druppelvormig ontwerp voor een perfecte balans tussen kracht en controle.
  • Constructie met carbonweefsel van 24.000 filamenten, wat de prestaties aanzienlijk verbetert.
  • Onovertroffen sensaties met de Eva Pro rubber kern.
  • Smart Holes System technologie voor een optimale verdeling van de gaten.
  • Grote effecten mogelijk met de 3D Face textuur op de vlakken.
  • Onderdeel van de Drop Shot 2024 collectie voor gevorderde spelers.

Voor wie is het bedoeld?

Gericht op gevorderde spelers die willen uitblinken op de baan met een racket dat precieze controle en uitzonderlijke kracht biedt. Het Drop Shot Explorer Pro Attack 2024 is perfect voor diegenen die een agressief maar gecontroleerd spel wensen, waardoor hun techniek en algehele prestaties verbeteren.

Waarom zal je het leuk vinden?

Omdat het Drop Shot Explorer Pro Attack 2024 de nieuwste innovatie en ontwerp belichaamt. Met dit racket wordt elke slag een demonstratie van kracht en precisie, dankzij zijn geavanceerde constructie en de technologieën die het bevat. Het is het ultieme hulpmiddel om de baan te domineren en je spel naar het volgende niveau te tillen.

Ontdek meer over Drop Shot

Drop Shot heeft zich gevestigd als een toonaangevende naam in de wereld van padel, dankzij zijn constante zoektocht naar innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting heeft Drop Shot zich ingezet voor de ontwikkeling van producten die voldoen aan de behoeften van spelers op alle niveaus, van beginners tot professionals, waardoor het een benchmarkmerk in de sector is geworden.

Met een focus op technologie en ontwerp blijft Drop Shot evolueren, door rackets aan te bieden die niet alleen de prestaties op de baan verbeteren, maar ook opvallen door hun duurzaamheid en esthetiek. Het merk zet zich in voor continue verbetering van zijn producten, zodat elke speler het beste uit padel kan halen met hun rackets.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Ligereza Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten