Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Drop Shot Kibo 3.0
  • Drop Shot Kibo 3.0
  • Drop Shot Kibo 3.0

Dropshot Kibo 3.0

PVP: € 75,00
€ 34,95
-54% Drop Shot
padel padel racket Drop Shot Kibo 3.0 | Leer de juiste techniek met dit Drop Shot padel racket, een initiatiemodel dat zich kenmerkt door zijn brede sweetspot en zachtere aanslag
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Drop Shot Kibo 3.0 Naranja

Geniet van de beste prestaties in je begin met het Kibo 3.0 padel racket in zwart en oranje, een model voor beginners uit de nieuwe Drop Shot 2022-collectie. Het heeft een constructie van glasvezel, een elastisch en flexibel materiaal dat de aanpassing van de atleet bevordert.

Het is ontworpen met een ronde vorm en een lage balans, waarmee we meer controle hebben en ons helpen de bal te plaatsen. Het bevat ook zacht EVA-rubber in de kern, zodat je kunt genieten van fantastische sensaties en een zachtere aanraking om ongemak tijdens het spelen te voorkomen.

Drop Shot Kibo 3.0 oranje, kenmerken

  • De Drop Shot Kibo 3.0 vergeeft al je fouten.
  • Voelt zacht aan omdat in de kern zacht eva-rubber is gebruikt.
  • Glasvezelconstructie, die zorgt voor meer speelbaarheid en sensaties.
  • Het is zeer beheersbaar en snel aan te passen.
  • Controle padel racket door zijn ronde formaat en lage balans.
  • Kurkkussengripsysteem dat de gegenereerde trillingen vermindert.
  • Inbegrepen in de Drop Shot 2022 initiatie racketcatalogus.

Voor wie is het? Ideaal voor spelers die beginnen met padel of af en toe gaan spelen, want het is een controlepadel racket waarmee we de bal beter kunnen plaatsen en ongedwongen fouten kunnen voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het heel gemakkelijk voor je zal zijn om de bal in het rivaliserende veld te plaatsen, omdat het een geweldige sweet spot heeft. Het keert ook terug met een nieuw modern ontwerp in zwart met een centraal logo en oranje details.

Lees meer over het merk DROP SHOT

DropShot Sport is al jaren een van de meest prestigieuze merken in de sector en werd een van de favorieten van het publiek. Het biedt een breed scala aan padel rackets, kleding, schoenen, padel rackets en kwaliteitsaccessoires tegen een goede prijs.

Het werkt met de beste materialen en technologieën en past deze toe op haar producten om superieure prestaties te bereiken. Het heeft momenteel de vertegenwoordiging van professionele spelers zoals Juan Martín Díaz, Eduard Bainad of Eva Gayoso, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van zijn padelrackets.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten