Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Drop Shot Legend 3.0
  • Drop Shot Legend 3.0
  • Drop Shot Legend 3.0

Drop Shot Legend 3.0

PVP: € 240,00
€ 191,25
-21% Drop Shot
Fietspad Drop Shot Legend 3.0 | Onovertroffen sensaties met dit Drop Shot padel racket, een model voor professionals dat controle, kracht en een hardere aanslag biedt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Drop Shot Legend 3.0 2022

Buig je rivalen met het nieuws van Drop Shot Padel 2022 . Ontdek het Legend 3.0 padel racket, een model dat erg populair is vanwege zijn veelzijdigheid omdat het een oversized rond formaat en gecentreerde balans heeft. Het wordt dus zeer goed gecompenseerd en zorgt voor een hardere aanslag.

Hiervoor is t-extrem carbon gebruikt, dat het meest resistente eva-rubber met een hoge dichtheid aan de binnenkant is, dus het is een halfharde pla. Bovendien bereik je geweldige effecten met zijn ruwe textuur en met het kurken super rebound-systeem zul je veel comfort opmerken in elk van je opnamen.

Drop Shot Legend 3.0 met koraallogo, kenmerken

  • De Drop Shot Legend 3.0 heeft een oversized ronde vorm met gecentreerde balans.
  • Grote weerstand met de carbon t-extrem constructie.
  • Hardere aanraking met het eva-rubber met hoge dichtheid dat in de kern wordt gebruikt.
  • Planes met 3D FACE-ruwheid om grotere effecten te bereiken.
  • Het genereert nauwelijks trillingen dankzij de systemen die op het hart worden toegepast.
  • CURV 360-systeem dat zijn prestaties op het circuit verbetert.
  • Dubbele buisvormige carbon en nylon beschermer geïntegreerd in het bovenste gedeelte.
  • Binnen het hoogste assortiment Drop Shot Padel 2022 rackets.

Voor wie is het? Ideaal voor spelers die op zoek zijn naar controle en kracht in het spel, aangezien de legende wordt gekenmerkt door zijn fantastische balans, die extra kracht biedt in de buurt van het net dankzij het Pro High Density-rubber.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het bedrijf hard heeft gewerkt met zijn beste technologieën en spectaculaire resultaten heeft behaald op het circuit. Het komt ook terug met een fantastische blauwe afwerking, met een koraallogo en een wit hartgebied.

Lees meer over het merk DROP SHOT

Als we het hebben over de beste merken in de sector, moeten we DropShot Sport noemen, een van de favorieten bij het publiek. Sinds de oprichting heeft het een breed scala aan padel rackets, kleding, schoenen en alle benodigde accessoires voor elke speler aangeboden.

Momenteel werkt het met de beste materialen en technologieën om superieure prestaties in elk van zijn producten te bereiken. Professionele spelers zoals Juan Martín Díaz, Eduard Bainad of Eva Gayoso vertegenwoordigen het bedrijf op alle banen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten