Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Hack 03 CMF Brussels LTD Edition
 • Bullpadel Hack 03 CMF Brussels LTD Edition
 • Bullpadel Hack 03 CMF Brussels LTD Edition

Bullpadel Hack 03 CMF Brussels LTD Edition

PVP: € 206,61
€ 165,25
-21% Bullpadel
padel racket Bullpadel Hack 03 CMF Brussels LTD-editie | Geniet van geweldige functies, prestaties en baanontwerp met het nieuwe limited edition Bullpadel Hack 03 CMF Brussels padelracket
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Bullpadel Hack 03 Comfort WPT Brussel

Geniet van een exclusief ontwerp met het nieuwe Hack 03 CMF Brussels LTD Edition padelracket, een model gepresenteerd door Bullpadel 2023 voor de meest veeleisende atleten. Het heeft een diamantformaat met een hoge balans, dus het gaat er heel goed bovenop, hoewel het ook redelijk beheersbaar is.

Om dit te doen, combineert het koolstof en glasvezel op de slagvlakken, zodat het gevoel elastischer is en meer speelbaarheid biedt. De structuur is versterkt met zenuwkanalen en het frame is 100% carbon. Het beschikt ook over de multieva-kern naast de Adaptia-technologie in het hart die de prestaties verbetert.

Bullpadel Hack 03 CMF Brussels LTD Edition, kenmerken:

 • De Bullpadel Hack 03 CMF Brussels LTD Edition presenteert de hesacore grip.
 • Het is een powerracket, met een diamantvorm en een hoge balans.
 • 2-density core voor een goede output zonder kracht te verliezen.
 • Solide structuur dankzij het carbon frame en zenuwbanen.
 • Adaptia-technologie die de beheersbaarheid en prestaties verbetert.
 • Carbon oppervlak met glasvezel dat de speelbaarheid verhoogt.
 • Het presenteert een exclusief ontwerp voor de World Padel Tour in Brussel.
 • Elimineert trillingen dankzij de vibradrive-technologie die in de vuist is geïntegreerd.
 • Een van de Bullpadel limited edition 2023-padel rackets.

Voor wie is het? Het is gericht op aanvallende spelers, die meestal dicht bij het net spelen en meer kracht in hun schoten willen, aangezien de Hack Comfort een echte klassieker is vanwege zijn diamantvorm en hoge balans, hoewel het ook verrassend is vanwege zijn beheersbaarheid.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat er weinig eenheden te koop zijn sinds het een van de nieuwe Bullpadel-rackets wordt voor de WPT in Brussel, heeft het een heel cool ontwerp. Deze keer combineert het een andere afwerking aan elke kant met de logo's van de geïntegreerde schakelingen.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten