Bullpadel Ionic Control2024
  • Bullpadel Ionic Control2024
  • Bullpadel Ionic Control2024

Bullpadel Ionic Control2024

PVP: € 175,00
€ 174,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Ionic CTR 471613 | Plaats de bal met druk met het nieuwe padel racket Bullpadel Ionic Control multicolor, een model met een brede sweet spot en een ruw oppervlak in reliëf.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Ionic Control Padelracket

Haal je beste defensieve spel naar boven met de padel racket Ionic CTR, een model dat je vindt in de Nextline-serie van Bullpadel 2024. Het wordt gekenmerkt door zijn brede sweet spot, aangezien het een rond ontwerp en een lage balans heeft, wat een geweldige controle biedt, zelfs bij off-center hits zodat je geen enkele mist.

Voor extra duurzaamheid is 100% carbon gebruikt in de gehele buis in combinatie met een Xforce-constructie die het extra stevigheid geeft. Voor de vlakken beschikt het over glaphite-technologie, een combinatie van carbon en glasvezel, wat de speelbaarheid verbetert en een elastischer gevoel geeft. Het heeft ook een multieva-kern en 3D-grain ruwheid op de vlakken.

Bullpadel Ionic Control multicolor, kenmerken:

  • Rond formaat met lage balans voor uitstekende controle van de Bullpadel Ionic CTR 2024.
  • Je zult genieten van goede output en kracht met de multieva-kern van 2 dichtheden.
  • Carbontube constructie van het frame, waardoor het meer resistent is.
  • Combineert glasvezel en carbon op het oppervlak in de vlakken voor een betere aanpassing.
  • Ruw oppervlak, waardoor je meer effect aan de bal kunt geven.
  • Nieuw xforce-ontwerp dat een solide en sterke structuur genereert.
  • Hanteerbare controle padel racket, met een gewicht rond de 365 - 375 gram.
  • Nieuwe collectie padel rackets Bullpadel 2024.

Voor wie is het bedoeld? Naar onze mening is het perfect voor spelers met een gemiddeld - hoog niveau, die meestal achter in het veld spelen en het punt voorbereiden van achteren, aangezien de Ionic CTR een controle padel racket is, met een groot slagoppervlak om elke rivaliserende bal terug te slaan zonder te missen.

Waarom zal je het leuk vinden? Naast de fantastische prestaties op het veld, zul je ook houden van het nieuwe uiterlijk. De Ionic Control komt terug met een originele afwerking in grijstinten en multicolor spray die het zeer opvallend maakt, je zult op het eerste gezicht verliefd worden!

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de beste ervaring op het veld met de producten van Bullpadel, een van de favoriete merken van de spelers. In de World Padel Tour hebben ze de vertegenwoordiging van spelers zoals bijvoorbeeld Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Martín Di Nenno, evenals Ale Salazar of Gemma Triay in het vrouwelijke tableau.

Krijg in onze online winkel de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding, padel tassen en andere accessoires. We verzekeren je dat je producten voor alle smaken, speelstijlen en budgetten zult vinden, aangezien hun catalogus is aangepast aan de behoeften van alle spelers.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten