Bullpadel Vertex 04 2024
 • Bullpadel Vertex 04 2024

Bullpadel Vertex 04 2024

PVP: € 247,93
€ 194,22
-22% Bullpadel
Bullpadel Vertex 04 2024 Padel racket | Haal het padel racket Vertex 04, het model van Juan Tello dat terugkomt met een nieuwe mal en technologieën ontwikkeld door Bullpadel die zijn prestaties verbeteren.
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 18 juni-, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Vertex 04 2024 Padel racket

Til je spel naar een hoger niveau met het nieuwe padel racket Vertex 04, het nieuwe racket van Juan Tello dat Bullpadel voor dit seizoen wilde verbeteren. Het presenteert dus een nieuwe mal, behoudt de kenmerkende diamantvorm en de balans aan de bovenkant, wat het een aanvalsracket maakt. Desondanks is het sweet spot met 8% verbeterd, zodat je comfortabel achterin kunt spelen.

Het stelt je ook in staat om de balans aan te passen dankzij het custom weight systeem en geeft onmogelijke effecten aan de bal met zijn ruwe afwerking. Voor de constructie behoudt het de koolstof samen met de nerve kanalen naast de multieva kern voor een onovertroffen touch. Tot slot beschikt het over Air React Channel-technologie die de aerodynamica aanzienlijk verbetert.

Bullpadel Vertex 04 van Tello, kenmerken:

 • Air React Channel-technologie maakt de nieuwe Bullpadel Vertex 04 zeer handelbaar.
 • Win kracht in de slag met de nieuwe diamantvormige mal en hoge balans.
 • Je kunt spelen zonder ongemak, aangezien de trillingen tot 38% zijn verminderd.
 • Onovertroffen sensaties met de eva-rubber in verschillende dichtheden.
 • Constructie in koolstof en versterkt met nerve kanalen die het meer stijfheid geven.
 • Bevat een custom weight systeem waarmee je gewicht aan het frame of aan de grip kunt toevoegen.
 • Het verlies van controle wordt verminderd omdat het een verbeterde sweet spot heeft.
 • Speel je schoten met meer effect dankzij de spin-afwerking van de vlakken.
 • Opgenomen in de serie padel rackets van hoge competitie Bullpadel 2024.

Voor wie is het bedoeld? Gericht op de speler die al een gevorderd niveau heeft en meestal dicht bij het net speelt, met een agressievere speelstijl en die de kans niet mist om de bal te knijpen, aangezien de Vertex 04 een krachtig racket is dat je zal helpen om alle punten te winnen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het het nieuwe racket is van Juan Tello, een model dat altijd geliefd is vanwege zijn prestaties en prestaties op het veld. Bovendien keert het dit seizoen terug met een nieuw imago, een kleurencombinatie waarvan we overtuigd zijn dat het zal zegevieren onder de spelers.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de beste ervaring op het veld met de producten van Bullpadel, een van de favoriete merken van de spelers. En in de World Padel Tour heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals bijvoorbeeld Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Martín Di Nenno, evenals Ale Salazar of Gemma Triay in het vrouwendubbel.

Haal de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding, paleteros en andere accessoires in onze online winkel. We verzekeren je dat je producten voor alle smaken, speelstijlen en budgetten zult vinden, aangezien hun catalogus is aangepast aan de behoeften van alle spelers.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten