Siux SG Copper Edition
 • Siux SG Copper Edition
 • Siux SG Copper Edition

Siux SG Copper Edition

PVP: € 289,26
€ 75,17
-75% Siux
Speciale editie padel racket Siux SG Copper Edition | Win al je wedstrijden met het nieuwe Sanyo-racket, de heruitgave van de Siux SG Copper Edition die terugkeert met verbeterde technologieën en 18k textrem carbon
Schrijf een beoordeling
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 18 juni-, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux SG Copper Edition padel racket

Haal dit seizoen een van de meest exclusieve producten in huis: het nieuwe SG Copper Edition padelracket in zwarte kleur en koperen details dat deel uitmaakt van de meest geavanceerde serie van Siux 2023. Het is een exclusieve versie van het Sanyo-racket, met een limited edition design en dat is ook nog eens heel goed in balans met een hybride mal met een medium balans.

Als belangrijkste nieuwigheid is er een 18k textrem carbon constructie toegevoegd die het een hardere touch geeft. De kern is van medium eva-rubber, dus het biedt ook een goede output en een zeer comfortabele aanraking. Ten slotte heeft het een anti-vibratiesysteem, zodat je rustig kunt spelen zonder last te hebben van het gevreesde armongemakken.

Waarschuwing: Dit product kan esthetische defecten vertonen aan de overgrip na het verwijderen van de veiligheidszegel. Siux beschouwt dit niet als een fabricagefout en geen enkele retour zal om deze reden worden geaccepteerd als de veiligheidszegel is verwijderd. Zona de Padel zal een gratis overgrip toevoegen om dit tekort te compenseren.

Siux SG Copper Edition in koperkleur, kenmerken

 • De Siux SG Copper Edition is gemaakt met 18k textrem carbon stof.
 • Speciale editie van de nieuwe Sanyo Gutiérrez-padel racket.
 • Zowel kracht als controle dankzij het druppelvormige ontwerp en de balans in het midden.
 • Onverslaanbare sensaties dankzij de kern van eva-rubber met gemiddelde dichtheid.
 • Versterking in het hartgebied dat het meer stijfheid geeft.
 • Soepeler slaan dankzij het geïntegreerde anti-vibratiesysteem.
 • Gladde glanzende afwerking in zwarte en koperen details, met de handtekening van de speler.
 • Het behoort tot de geavanceerde Pro-serie van Siux 2023 rackets.

Voor wie is het? Gericht op spelers van gevorderd niveau met een veelzijdige speelstijl, die zowel in aanval als verdediging de beste prestaties zoeken en daarom een veelzijdig, 100% carbon en handelbaar racket nodig hebben om op het hoogste niveau te kunnen presteren.

Waarom zal je het leuk vinden? Het keert niet alleen terug met verbeterde functies, maar het ontwerp is ook het meest spectaculair. Het bedrijf heeft voor alle details gezorgd voor een uitzonderlijk eindresultaat dat de zwarte kleur en koperen details behoudt zoals zijn voorganger en dat het een zeer elegante uitstraling geeft.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, tassen als schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padelproducten.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof
Onze beste producten