Bullpadel Hack 03 2024
 • Bullpadel Hack 03 2024
 • Bullpadel Hack 03 2024

Bullpadel Hack 03 2024

PVP: € 239,67
€ 239,63
-1% Bullpadel
Bullpadel Hack 03 2024 padel racket | Haal het nieuwe padel racket van Paquito Navarro: de Bullpadel Hack 03 oranje, dit seizoen met 3D-ruwheid en innovatieve technologieën om ervan te genieten op het veld.
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het woensdag, 20 december, 2023
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Hack 03 2024 padel racket

Geniet van de nieuwe editie van het Bullpadel Hack 03 24 oranje padel racket, een van de bestsellers van Bullpadel 2024. Zoals elk jaar wordt het het racket van Paquito Navarro, met een diamantontwerp en een hoog evenwicht dat het een van de beste aanvalsrackets maakt. Als nieuwigheid komt het terug met een ruwheid, zodat je betere effecten in je schoten kunt krijgen.

Voor de constructie behoudt het de koolstof in het frame samen met de Nerve-kanalen naast de tricarbon stof op de vlakken. Voor de kern bevat het multi eva-rubber, dat wil zeggen, rubber in verschillende dichtheden om een onverslaanbare touch te krijgen. Je kunt ook het evenwicht aanpassen met de Custom Weight-technologie. Tot slot heeft het een aerodynamisch frame Air React Channel dat het wendbaarder, lichter en solider maakt.

Bullpadel Hack 03 van Paquito Navarro, kenmerken:

 • De Bullpadel Hack 03 2024 komt terug met een ruwe afwerking in 3D op de vlakken, wat de effecten aanzienlijk verbetert.
 • Power racket, met een diamantvorm gecombineerd met een hoog evenwicht.
 • Spectaculaire touch met de nieuwe multi eva-kern van 2 dichtheden.
 • Solide structuur met het gebruik van koolstof in het frame en nerve-kanalen.
 • Custom Weight-technologie in de beschermer en de dop, waardoor je het evenwicht gemakkelijk kunt aanpassen.
 • Vlakken gemaakt met tricarbon koolstofweefsel, wat het solider en reactiever maakt.
 • Air React Channel-systeem aan de zijkanten, waardoor de aerodynamica en hanteerbaarheid worden verbeterd.
 • Biedt een zeer comfortabele grip dankzij de hesacore grip en de vibra drive-technologie.
 • Beschikbaar in de Pro line-serie van Bullpadel-rackets 2023.

Voor wie is het bedoeld? Gericht op gevorderde spelers, met ervaring in deze sport en die graag dicht bij het net spelen, aangezien de Hack van Bullpadel een van de beste power rackets op de markt is, vanwege zijn vorm, evenwicht en de toegepaste nieuwe technologieën.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het terugkomt met een ruw 3D-oppervlak, een kenmerk dat veel spelers misten bij het spelen met effecten. Bovendien komt het dit seizoen terug met een spectaculair dubbelzijdig beeld, in zichtbaar carbon en tegen oranje vorm aan de ene kant en aan de andere kant in zilver.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de beste ervaring op het veld met de producten van Bullpadel, een van de favoriete merken van spelers. En in de World Padel Tour hebben ze de vertegenwoordiging van spelers zoals bijvoorbeeld Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Martín Di Nenno, evenals Ale Salazar of Gemma Triay in het vrouwelijke tableau.

Haal in onze online winkel de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding, rackettassen en andere accessoires. We verzekeren je dat je producten voor alle smaken, speelstijlen en budgetten zult vinden, aangezien hun catalogus is aangepast aan de behoeften van alle spelers.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten