Nieuwe Wilson 2023 collectie, de vernieuwde Bela range

Verbeter je spel met de nieuwe collectie Wilson padel rackets voor 2023: ontdek de innovatieve technologieën en de aantrekkelijke ontwerpen van deze nieuwe reeks rackets die zijn gemaakt om je naar een hoger niveau te tillen

Voor alle padelfans arriveert de nieuwe Wilson collectie, met innovatieve technologieën en aantrekkelijke ontwerpen, dit toonaangevende merk op de markt blijft inzetten op uitmuntendheid en prestaties om aan de behoeften van alle spelers te voldoen.

Het bekende merk lanceert een zeer complete catalogus met zeer gevarieerde modellen, die perfect voldoen aan de verwachtingen in zijn verschillende series zoals Bela, Ultra, Blade en Pro Staff en zo alle behoeften kunnen dekken voor alle profielen van de verschillende niveaus en soorten spel.

Analyse Wilson padel rackets 2023

Dit seizoen presenteert Wilson een complete catalogus van Bela rackets, ontworpen voor Fernando Belasteguín, een van de beste racketspelers aller tijden, die in deze nieuwe fase een breed scala aan modellen presenteert om zich aan te passen aan alle spelersprofielen. beschrijving van elk van deze modellen in onze video New Collection of Wilson Rackets 2023.

Zoals je waarschijnlijk hebt gezien, is de serie producten voor Bela dit seizoen de belangrijkste attractie, maar de racketcatalogus van Wilson 2023 presenteert verschillende series zoals de Ultra: de krachtigste, de Pro Staff serie bestaande uit controlerackets en tot slot de serie Mes: het veelzijdige mes dat zich aanpast aan alle smaken van geïnteresseerden.

Wilson Bela Pro V2 2023

Wilson BelaPro V2

AANBIEDING: € 337,46
Adviesprijs: € 380,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Stroom
  • Gewicht: 360-375

Wilson Bela Pro V2 2023

We beginnen met het nieuwe Bela racket , perfect voor aanvallende spelers, degenen die op zoek zijn naar kracht, kracht en kracht. Het presenteert een diamantformaat met een hoge balans, wat zich vertaalt in zeer goede prestaties in het passerende spel.

Het heeft een koolstofconstructie en 3K stof voor de gezichten, waardoor de aanraking droger en harder wordt.Het heeft een kern van eva rubber met een hoge dichtheid, dus het is een hard racket waarmee we onze slagen met snelheid zullen afdrukken. Ten slotte bevat het Spin Effect Grip technologie voor effecten en een vervangbaar veiligheidstouw.

Wilson Bela Pro V2 LT 2023

Wilson Bela Pro V2 LT 2023

AANBIEDING: € 304,96
Adviesprijs: € 340,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Stroom
  • Gewicht: 355-365

Wilson Bela Pro V2 LT 2023

Het is de lichtste van de Bela serie , met een gewicht van ongeveer 355 gram. Een powerracket gemaakt voor gevorderde spelers vanwege de diamantvorm en balans aan de bovenkant, evenals een harde aanraking om meer kracht op de bal uit te oefenen.

Het is gemaakt van carbon, met een versterkte brug die de stabiliteit van de hele structuur verbetert. Bovendien is de kern gemaakt van Eva rubber met een hoge dichtheid, dat niet zoveel afgeeft, maar ons in staat stelt snelheid op de bal af te drukken. Het heeft ook een ruw oppervlak met reliëf om met meer effect te slaan.

Wilson Bela Elite V2 2023

Wilson Bela Elite V2 2023

AANBIEDING: € 278,95
Adviesprijs: € 310,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Stroom
  • Gewicht: 360-370

Wilson Bela Elite V2 2023

Het handhaaft hetzelfde diamantformaat en hoge balans, maar het is niet zo moeilijk aan te raken, waardoor het een beter hanteerbaar racket is. Het presenteert ook een samenstelling van 100% koolstof met een ruwe textuur op de vlakken.

Het wordt gekenmerkt door zijn lichtere gewicht , ongeveer 10 gram minder dan eerdere modellen, waarmee u zult genieten van een grote hanteerbaarheid. Aan de andere kant is het vervaardigd met een eva rubberen kern van gemiddelde dichtheid, een beetje zachter waardoor het een grotere sweetspot en een betere baloutput krijgt.

Wilson Bela Team V2 2023

Wilson Bela Team V2 2023

AANBIEDING: € 197,95
Adviesprijs: € 220,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Stroom
  • Gewicht: 360-370

Wilson Bela Team V2 2023

Om de serie te beëindigen, is het Bela Team beschikbaar, het meest beheersbare van allemaal. Het is ontworpen voor middenklasse spelers die op zoek zijn naar kracht maar ook een zachtere touch.

Het is gemaakt van glasvezel en zacht eva rubber, dus het genereert een comfortabelere slag en een grotere baloutput zonder veel kracht te gebruiken.

Wilson Ultra Pro V2 2023

De nieuwe Ultra Pro V2 biedt al het vermogen dat je nodig hebt plus geweldige prestaties op de trails. Perfect voor gevorderde en intense spelers in hun spel, omdat het een diamantformaat met een hoge balans presenteert, wat resulteert in een technisch racket, hoewel de ruwheid van de vlakken ons in staat stelt meer contact met de bal te hebben.

Het heeft een carbonconstructie, die het frame versterkt met Infinity Edge technologie, een concaaf ontwerp dat de sweetspot vergroot en het racket meer stabiliteit geeft. In de kern vinden we een stug eva rubber, waardoor het een krachtig en hard racket is.

Wilson Ultra Elite 2023

Om de serie af te maken is er ook de Ultra Elite beschikbaar, een zachter powerracket met zacht eva rubber in de kern, wat zorgt voor meer baloutput en een zachtere slag. Behoudt het diamantformaat met een hoge balans en ruwe vlakken.

Voor de structuur is carbon gebruikt waardoor het een redelijk stevig racket is. Bovendien zijn met Infinity Edge technologie de sweet spot en stabiliteit verbeterd. Het is een revolutionair concaaf ontwerp langs de rand van het blad.

Als laatste is er ook het Wilson Ultra Team, gemaakt van glasvezel voor middenklasse spelers.

Bela-collectie 2023
Bela Collectie 2023

Wilson Pro Staff Tour V2 2023

Het is de zwaarste in de serie, omdat de gebruikte materialen het een droger gevoel geven, waardoor we met kracht dicht bij het net kunnen schieten. State of the art koolstof is gebruikt voor de constructie, evenals eva rubber met hoge dichtheid in de kern.

Wat betreft het ontwerp, het presenteert een ronde mal met een lage balans , dus het zal al onze fouten vergeven. Het bevat ook een ruw oppervlak met reliëf, een sublieme manchet en een nieuw veterontwerp dat zorgt voor een comfortabelere grip. Het is zonder twijfel een krachtig racket dat alleen geschikt is voor gevorderden.

Wilson Pro Staff V2 2023

Het is een model dat opvalt door zijn brede sweetspot, omdat het een rondere vorm heeft in combinatie met een balans dicht bij de hand , zodat je de bal gemakkelijk kunt richten, iets dat wordt gewaardeerd bij het verdedigen tegen de achtergrond.

Voor de constructie is koolstof zowel in het frame als op de slagvlakken gebruikt, evenals een zacht eva rubber aan de binnenkant, wat zorgt voor een zachtere aanraking. U zult ook genieten van een comfortabelere grip met de nieuwe sublieme grip en verstelbare draagriem. Ten slotte heeft het een ruw oppervlak, wat de effecten op de bal verbetert.

Wilson Pro Staff 2023
Wilson Pro Staff 2023

Wilson Pro Staff LT V2 2023

Het is een iets lichter model, waardoor hij beter handelbaar is. Het behoudt de koolstofconstructie, waardoor het een sterke en solide structuur krijgt. Het heeft ook zacht eva rubber voor meer sensaties bij het slaan.

Net als de rest van de modellen in deze serie heeft het een rond formaat en een lage balans, het is dus een control padel racket . De vliegtuigen zijn ook afgewerkt met wat reliëf, wat ons zal helpen om onze opnamen meer effect te geven.

Wilson Pro Staff Elite 2023

Naar onze mening is de Pro Staff Elite een controleracket voor halfgevorderde spelers omdat het makkelijker is om mee te spelen. De indruk is dat het een minder technisch racket is, omdat het koolstof combineert in de structuur en glasvezel in de vlakken, wat zorgt voor een meer elastische touch. Binnenin is zacht eva rubber gebruikt, zodat je geniet van een comfortabelere aanraking en minder trillingen. Ten slotte heeft het ruwheid, zodat u grotere effecten in al uw opnamen kunt afdrukken.

Eindelijk is de Pro Staff V2 Team versie beschikbaar, de zachtste omdat het glasvezel en schuimrubber aan de binnenkant combineert, dus we zullen een zeer goede trillingsabsorptie, een uitzonderlijke aanraking en fantastische speelbaarheid hebben.

Blade Pro V2 2023
Blade Pro V2 2023

Wilson Blade Pro V2 2023

Wilson Blade Pro V2 2023

AANBIEDING: € 279,95
Adviesprijs: € 300,00

  • Vorm: Druppel
  • Spel: Polyvalent
  • Gewicht: 360-375

Wilson Blade Pro V2 2023

Verkrijgbaar in 2 kleuren, een combinatie in goud en een andere in groen. Het behoudt zijn grote veelzijdigheid dankzij zijn extra grote vorm met een medium balans, waardoor de gevorderde speler de kracht en controle krijgt die hij nodig heeft, met een lager gewicht in vergelijking met de rest van de serie.

Het biedt een zachtere slag, merkt de bal meer op bij elke impact en helpt ons om de bal met minder moeite naar het veld van de tegenstander te passen omdat hij meer stuitert. Ten slotte is het gemaakt van carbon en behoudt het de ruwheid van de Spin Effect Grip waar je zo van houdt.

Wilson Blade LT V2 2023

Het kleine zusje van de serie, niet omdat het zijn kenmerken verandert, maar omdat het het lichtste gewicht behoudt, ongeveer 355 gram. Net als de rest van de modellen definiëren we het als een veelzijdige, zeer handzame padel racket die geschikt is voor zowel meisjes als jongens.

Het combineert carbon in het frame en de planes met zacht eva rubber, dus het is geen hard racket, dus je zult genieten van een geweldig balgevoel en een goede baloutput. Tot slot kun je ongelooflijke effecten maken dankzij de reliëfstructuur.

Wilson Blade Tour V2 2023

Wilson Blade Tour V2 2023

AANBIEDING: € 116,95
Adviesprijs: € 129,95

  • Vorm: Druppel
  • Spel: Polyvalent
  • Gewicht: 360-375

Wilson Blade Tour V2 2023

Een van de beste veelzijdige rackets op de markt, ontworpen in de vorm van een druppel en met een medium balans om op elk gebied van het veld op je beste niveau te presteren. Het heeft een koolstofconstructie en rubber met een hoge dichtheid, waardoor het een harde aanraking geeft, zodat je de bal gemakkelijk kunt verwijderen.

De brede sweetspot helpt je om niet gecentreerde ballen te corrigeren. Ten slotte heeft het een ruw oppervlak met reliëf, iets dat ons zal helpen de bal meer spin te geven.

Wilson Blade Elite 2023

We eindigen met een zeer goed gecompenseerde padel racket, de padel racket Elite. Een lichte schep, aangezien het gewicht rond de 365 gram ligt. Dankzij zijn oversized vorm heeft hij een brede sweetspot en zijn medium balans geeft ons die extra kracht die we nodig hebben bij het slaan.

Net als de rest van de modellen heeft het een constructie van 100% koolstof met zacht eva rubber, dus het gevoel is zacht en voelt heel zoet aan. Het heeft ook ruwheid waarmee we onze topspin verbeteren of slagen afsnijden. Tot slot is er een minder technische en goedkopere versie beschikbaar voor halfgevorderde spelers, de Wilson padel racket Team in glasvezel.

Wilson Bela Pro V2 2023
Wilson Bela Pro V2 2023

Kortom, de nieuwe collectie Wilson padel rackets voor 2023 biedt een breed scala aan opties voor alle spelers, met innovatieve technologieën en aantrekkelijke ontwerpen die de prestaties op het veld willen verbeteren en je spel naar een hoger niveau willen tillen.

Aarzel niet en zet in op de kwaliteit en uitmuntendheid van Wilson!