Bullpadel Hack 03 2022 VS Bullpadel Vertex 03

We analyseren in detail 2 van de best verkochte Bullpadel rackets: de Vertex 03 en de Hack 03, waarbij we hun gedrag op het veld analyseren, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw stijl past

We analyseren twee van de modellen die het meest succesvol zijn bij het Bullpadel-publiek: de mythische Hack 03 van Paquito Navarro en de Vertex 03 22 , die je dit seizoen zult zien in de handen van Juan Tello en Fede Chingotto .

Dit seizoen hebben we al de meest geavanceerde serie Bullpadel 2022 rackets gezien, met modellen met ongelooflijke prestaties voor de meest veeleisende spelers, vandaag zijn het de twee best verkochte rackets van het merk.

Vergelijkende Bullpadel Hack 03 2022 en Bullpadel Vertex 03 22

Beide modellen maken deel uit van de Pro Line serie . Als we hun technologieën analyseren, zien we dat ze ze praktisch allemaal delen, op enkele uitzonderingen na, en dat ze, eenmaal op het circuit, anders reageren vanwege hun formaat, balans en ook vanwege hun constructie .

Op het eerste gezicht zien we dat Paquito’s padel racket, de Hack 03 22, opnieuw is ontworpen om hem beter hanteerbaar te maken , met een nieuw hartontwerp en een zwarte esthetiek, zilveren logo en oranje details.

Bullpadel Hack 03 2022

Bullpadel-hack 03 2022

AANBIEDING: € 324,95
Adviesprijs: € 324,95

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 365-375

Bullpadel Hack 03 2022

Aan de andere kant behoudt de Vertex 03 2022 de kenmerken die zo populair waren bij zijn voorganger met een nieuwe afwerking die carbon combineert met een grijs en rood logo naast de rest van de contrasterende details.

Bullpadel Vertex 03 2022

Bullpadel Vertex 03 2022

AANBIEDING: € 324,95
Adviesprijs: € 324,95

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Veelzijdig
  • Gewicht: 365-375

Bullpadel Vertex 03 2022

Overeenkomsten en verschil Vertex 03 en Hack 03

Om te beginnen bevatten beide rackets, zowel de Hack 03 als de Vertex 03 , de Custom Weight-technologie , een systeem dat wordt toegepast op de aluminium beschermer en ook op de vuistkap waarmee het gewicht en de balans van het racket indien nodig kunnen worden aangepast. verhogen of verlagen, afhankelijk van de behoeften van elke atleet.

Ze hebben ook Hesacore , een revolutionaire grip die de grip verbetert dankzij het zeshoekige ontwerp, waardoor de inspanning die we leveren bij het grijpen van het padel racket wordt verminderd en daarom is de grip natuurlijker.

Dit, samen met de vibraDrive technologie die in de grip is ingebouwd, zorgt voor een soepele, trillingsvrije slag voor urenlang speelplezier zonder ongemak.

Ze hebben ook een veiligheidskoord met armband , waardoor het zeer comfortabel om de pols zit.

Paquito Navarro Hack 03
Paquito Navarro Hack 03

Wat het hartgebied betreft, presenteert het racket van Paquito Navarro een nieuw Adaptia-hartontwerp dat de handling, stabiliteit en ook de reactie bij het raken van de bal verbetert. De Vertex 03 behoudt de Air Channel-technologie , kleine openingen ter hoogte van het hart die de aerodynamica verbeteren en stabieler maken, die torsie voorkomen en de sweet spot van het racket behoorlijk vergroten.

Aan de andere kant behoudt Paquito’s Hack 03 zijn gladde afwerking op de gezichten, terwijl Tello’s Vertex 03 de zandachtige ruwheid behoudt waar spelers zo van houden, waarmee we meer contact met de bal hebben en de effecten aanzienlijk zijn verbeterd. . Dit type zanderige ruwheid heeft echter de neiging om na verloop van tijd en ook door gebruik te verslijten.

Om de structuur van beide modellen af te ronden, zijn de zenuwkanalen opgenomen , enkele versterkingen geïntegreerd in de omtrek die beide padel rackets meer stijfheid en weerstand geven om onopzettelijke schokken of slagen te weerstaan en om draaien te voorkomen bij het raken van de bal.

Materialen gebruikt in de kern en vlakken

Wat het type kern betreft, is multieva-rubber in beide gebruikt , dat wil zeggen een rubber waarvan de buitenste lagen stijver zijn, terwijl de binnenste laag een beetje zachter is om zich beter aan te passen aan zowel fastballs als ballen die langzamer komen. Zo proberen we te allen tijde de beste balans tussen kracht, controle en comfort te behouden.

Op het oppervlak vinden we 12k koolstofweefsel in de Vertex 03 . Aan de andere kant bevat de Hack 03 18k-stof , een soort koolstof met meer filamenten.

De theorie is dat hoe hoger k, hoe flexibeler het blad is . Dus als we ons hierop baseren, zou de Hack flexibeler moeten zijn, maar we zullen het later in meer detail analyseren, omdat niet alleen koolstof in aanmerking moet worden genomen, maar ook de mal, het rubber, enz… samen analyseren.

Bullpadel Vertex 03
Bullpadel Vertex 03

Als we de Hack analyseren, bevat deze een tricarbon, dat wil zeggen dat de koolstof in 3 richtingen is gevlochten, dus we merken dat deze reactiever is bij het raken van de bal . Het belangrijkste verschil tussen de twee zit dus in de reactie van de bal.

Onze indruk is dat door de bal hard te slaan met de Hack, deze er sneller uitkomt. De Vertex is net zo krachtig en helpt je de bal te brengen . We merkten echter dat bij het raken van de bal deze wat langer blijft zitten, dat wil zeggen: hij is flexibeler en comfortabeler.

Formaat en balans: prestaties op het veld

Als we de vorm en balans analyseren, kunnen we zeggen dat beide padel rackets krachtig zijn. De nieuwe Hack 03 presenteert een hybride mal , een combinatie van diamant en overmaat, die zijn sweet spot uitbreidt en verbetert in vergelijking met eerdere versies, maar de balans hoog houdt, zodat hij niet teleurstelt in kracht.

Aan de andere kant presenteert de Vertex 03 een diamantformaat met een middelhoge balans , dus het werkt ook erg goed bovenop. Het voelt echter niet koppig aan en genereert een flexibelere aanraking, dus het verbetert de sensaties die we hebben bij het slaan.

Bullpadel Team
Bullpadel Team

Zowel de Vertex 03 als de Hack 03 zijn padel rackets die zijn gemaakt om kracht te leveren bij het slaan, terwijl de Hack 03 reactiever is bij aanvalsslagen. Met de Hack van onderaf zullen we geen probleem hebben om te verdedigen, omdat de sweet spot genereus is.

We moeten er echter rekening mee houden dat het hoger is, dus bij het uitvoeren van ballonnen moeten we voorzichtig zijn zodat het niet te lang duurt. Spelen aan het net, de Hack staat zeer eenvoudige volleys en blokken toe en is ook in staat om de bal met snelheid te brengen.

Wat betreft de Vertex, het werkt heel goed vanaf de onderkant van de baan, omdat het in de hand behoorlijk gebalanceerd aanvoelt. Het biedt een goede output op langzame ballen en het is gemakkelijker om de ballonnen eruit te krijgen. Als het erop aankomt om naar het net te gaan, is het heel gemakkelijk om volleys uit te voeren, omdat het zeer beheersbaar is en in spikes goed schiet, maar soms, als het gaat om het afdrukken van meer kracht, merken we dat het moeilijk is voor de bal om iets meer naar buiten komen omdat het door zijn constructie niet zo reactief is als de Hack.

Vertex definitieve analyse 03 2022 VS Hack 03 22

Kortom, deze twee rackets zijn ideaal voor aanvallende spelers , die meestal in de backhand positie spelen en een agressief spel hebben . Beide modellen zullen ons dus helpen het netwerk te domineren, hoewel het moet worden gezegd dat ze ook de controle niet verwaarlozen .

Het zijn echter geen rackets die geschikt zijn voor alle doelgroepen, dus er is een bepaalde techniek nodig om ze tot het uiterste te kunnen persen.

Tot dusverre onze vergelijking met twee van de beste padel rackets op de markt, we hopen dat we de verschillen tussen de twee hebben verduidelijkt om degene te kiezen die het beste bij jouw speelstijl past.