Wilson Bela V2 LT 2023
  • Wilson Bela V2 LT 2023
  • Wilson Bela V2 LT 2023

Wilson Bela V2 LT 2023

PVP: € 340,00
€ 305,95
-11% Wilson Padel
Wilson Bela V2 LT wit licht racket | Geniet van geweldige beheersbaarheid in het spel met het witte Wilson Bela V2 LT-racket, een krachtig model maar met een gewicht van ongeveer 355 gram
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Bela V2 wit padel racket 2023

Voor de meest ongeduldigen hebben we al de serie officiële Fernando Belasteguín-padel rackets beschikbaar. Koop het nieuwe witte Bela V2 LT padelracket, een model uit de Wilson 2023 advanced-serie dat wordt gekenmerkt door zijn lichte gewicht, aangezien het de lichtste in de serie is met een gewicht van ongeveer 355 gram.

Net als de rest van de rackets behoudt het zijn diamantontwerp met een hoge balans, zodat het een geweldige stoot geeft bij het slaan. Voor de fabricage is carbon gebruikt in het frame en de vlakken, samen met eva-rubber met gemiddelde dichtheid, waarmee je een geweldige aanraking en gevoel zult hebben. Het heeft ook een ruw oppervlak en stelt u in staat om het snoer te verwisselen dankzij het nieuwe afneembare snoersysteem.

Wilson Bela Pro V2 LT wit, kenmerken

  • Uiterst handzaam, met een gewicht van rond de 3545 gram van de nieuwe Wilson Bela V2 LT.
  • Krachtig racket dankzij het diamantontwerp en de hogere balans.
  • Koolstofstructuur, waardoor het meer weerstand heeft.
  • Beter contact met de bal dankzij de reliëfafwerking van de vlakken.
  • Je kunt het veiligheidskoord verwijderen en schoonmaken dankzij het nieuwe afneembare systeem.
  • Onverslaanbaar balgevoel door het gebruik van eva-rubber in de kern.
  • Nieuw boorsysteem dat het slagoppervlak vergroot.
  • U zult verrast zijn door de fantastische beheersbaarheid.
  • Inbegrepen in de meest geavanceerde serie Wilson Padel 2022-rackets.

Voor wie is het? Vanwege het lichtere gewicht raden we het aan voor zowel jongens als meisjes met een al gevorderd niveau en die graag in de buurt van het net spelen, omdat het een krachtig racket is dat verrast met zijn hanteerbaarheid bij elke actie van de wedstrijd.

Waarom zal je het leuk vinden? Voor een deel van zijn kracht en wendbaarheid in het spel, kun je ook genieten van een onberispelijk Wilson-ontwerp. Deze keer presenteert het een zorgvuldige witte afwerking met kleine details in zwart en rood die het echt mooi maken.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten