Head Gravity padelcollectie, het bereik van controle en comfort

Onderscheid u van de rest van de spelers met de nieuwe serie Head Gravity padel rackets, 3 hanteerbare en comfortabele modellen aangepast aan elk type speler

De revolutie in padel komt van de hand van Head Padel en zijn lijn van Gravity padel rackets . Dit seizoen komt vroeg en presenteert 3 modellen voor 2023 waar we zeker veel over zullen vertellen.

De slogan die het merk hanteert bij de lancering is: “master your blow” , een intentieverklaring.

Gravity Pro padel rackets

De nieuwe Gravity serie kenmerkt zich door een zeer kleurrijk en verschillend ontwerp van de 3 padel rackets in elk vlak, waarbij gebruik wordt gemaakt van fluorkleurencombinaties die veel aandacht trekken. Het meest geavanceerde model in de serie, de Gravity Pro , zal worden gebruikt door de professionele World Padel Tour-speler Edu Alonso .

Zowel hij als andere professionele spelers zoals bijvoorbeeld Sanyo Gutiérrez, Arturo Coelho of Ari Sánchez concurreren met de beste Head padel rackets , een duidelijk voorbeeld van de uitstekende kwaliteit van al hun producten. Vervolgens leggen we uit wat de belangrijkste kenmerken van elk van hen zijn.

Head Gravity Pro 2023: harder gevoel

Head Gravity Pro 2023

AANBIEDING: € 215,95 Adviesprijs: € 240,00

  • Cirkelvorm
  • Spel: Veelzijdig
  • Gewicht: 365-375

Head Gravity Pro 2023

De Head Gravity Pro is het meest geavanceerde model, ontworpen voor professionele spelers of spelers op hoog niveau die controle, comfort en ook een goede stoot willen bij het spelen in de buurt van het net . Het presenteert een ronde mal met balans in het midden, evenals Massive Sweet Spot-technologie die de sweet spot aanzienlijk verbreedt.

Wat betreft de gebruikte materialen, het is 100% koolstof , dat een droger gevoel geeft en ons helpt de bal meer snelheid te geven. Het is echter nog steeds redelijk comfortabel omdat de kern is gemaakt van schuimrubber , wat een zeer comfortabele aanraking en geweldige sensaties genereert bij het slaan.

Om te eindigen, presenteert het een Auxetische constructie samen met de Smart Bridge versterking in het hart, 2 technologieën die de structuur meer stijfheid geven. Het stelt ons ook in staat om meer spin aan onze opnamen te geven, omdat de vliegtuigen ruw zijn ontworpen.

Head Gravity Motion 2023: lichtgewicht

Head Zwaartekracht Beweging 2023

AANBIEDING: €188,95 Adviesprijs: €210

  • Cirkelvorm
  • Spel: Veelzijdig
  • Gewicht: 355-365

Head Gravity Motion 2023

Het is een licht en ruw padel racket dat de speler de beste balans biedt tussen kracht, controle en comfort. Het wordt gekenmerkt door zijn lichtere gewicht, ongeveer 355 gram, waardoor de Gravity Motion een uitstekend padel racket is voor dames of voor jongens die op zoek zijn naar lichtheid .

Het wordt het padel racket van Marina Guinart en dankzij het gebruik van flexibele materialen in de constructie is het heel gemakkelijk om mee te spelen. Zo combineert het carbon in het frame met glasvezel in de vlakken voor een zachter gevoel en een extra touch. Het heeft ook een Power Foam-kern voor een slag zonder verwondingen.

Tot slot zorgen de nieuwe Auxetic-structuur en het nieuwe ontwerp van het hart voor ongeëvenaarde sensaties. Dus we definiëren de Gravity Motion als een racket dat uitgebalanceerd is door zijn ronde vorm en bevatte balans , wat een bredere sweet spot biedt die al onze fouten zal vergeven.

Head Gravity Elite 2023: comfortabeler

Headzwaartekracht Elite 2023

AANBIEDING: €171,00 Adviesprijs: €190,00

  • Cirkelvorm
  • Spel: Controle
  • Gewicht: 365-375

Head Gravity Elite 2023

Tot slot analyseren we de Gravity Elite , een padel racket voor spelers van hoog of gemiddeld niveau die vooruitgang willen boeken. Hiervoor is glasvezel gebruikt in de constructie , waardoor de speelbaarheid wordt vergroot en een extra comfortabele aanraking wordt bevorderd.

De glasvezeloppervlakken geven het een zachtere aanraking en veel zoetheid om aan te raken. Het framegebied is versterkt met carbon en dankzij het schuimrubber aan de binnenkant genereert het nauwelijks trillingen. Net als de rest van de modellen heeft het een ronde vorm, medium balans en een Massive Sweet Spot-systeem dat ons zal helpen de bal met grote precisie te plaatsen.

Tot slot bevat het het Auxetic-systeem en het Smart Brigde-hart, dat de prestaties op het circuit aanzienlijk verbetert. Je kunt de bal ook meer spin geven met de Extreme Spin-oppervlakteafwerking. Zonder twijfel is de Gravity Elite het beste racket qua prijs/kwaliteit verhouding van de nieuwe collectie .

En tot nu toe bestaat de Head Gravity-serie uit 3 fantastische modellen die met hun eigen licht op de baan schijnen.

Alle rackets hebben de beste Head-technologieën, die verschillen in kenmerken zoals gewicht of het type materiaal dat in de constructie is gebruikt om zich beter aan te passen aan de behoeften van elke speler.

Beheers nu je swing met een van de nieuwe Gravity!