Wilson Blade Tour V2 2023
  • Wilson Blade Tour V2 2023
  • Wilson Blade Tour V2 2023

Wilson Blade Tour V2 2023

PVP: € 330,00
€ 189,96
-43% Wilson Padel
Polyvalente Wilson Blade Tour V2 2023 | Geef je beste slagen met de nieuwe Wilson padel racket Tour V2, een racket ontworpen met carbon en eva-schuimrubber om je een goede balans te geven tussen kracht en controle.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Blade Tour V2 2023 padel racket

Je hebt nu het nieuwe assortiment Wilson-rackets beschikbaar, waar je een groot aantal modellen kunt vinden waaruit je kunt kiezen die je favoriete racket wordt. Een daarvan is het model padel racket Tour V2, een druppelvormig racket met een hoge balans. Op de baan geeft het je geweldige speelbaarheid, zowel dichtbij als ver van het net, zodat je het beste van beide spellen kunt spelen.

De mal is gebouwd met koolstofvezel, een materiaal dat het meer weerstand geeft en meer kracht om de bal x 3 te raken. Eva Foam-rubber is in de kern gebruikt, waardoor we met grote kracht kunnen slaan, maar zonder de controle te verwaarlozen . Om je vliegtuigen met ruwheid af te werken, helpen ze om de grip van de bal op het racket te verbeteren bij het uitvoeren van topspins of cuts.

Wilson padel racket Tour V2-functies

  • De Wilson padel racket Tour V2 heeft een druppelvorm en balanceert in het midden.
  • Het bruggebied is ontworpen met een stuk dat de stabiliteit bij elke slag verbetert.
  • Sharp Hole-technologie die zorgt voor een betere baloutput.
  • Ruwe afwerking om grotere effecten op de bal af te drukken.
  • Eva-schuim aan de binnenkant om de bal met meer kracht te raken.
  • Constructie van koolstofvezel voor meer weerstand.
  • padel racket design in zwart met details in groen.
  • Nieuwe racketcollectie Wilson Padel 2023.

Voor wie is het? Het is zonder twijfel perfect voor mensen die padel spelen en een gevorderd niveau hebben, aangezien het padel racket Tour V2-model een technisch padel racket is dat is ontworpen om je extra kracht op het veld te geven, maar zonder kracht achter te laten bij elke slag.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat het terugkeert met een zwart ontwerp met groene details, zonder twijfel een opvallend model maar dat je kunt dragen met je sportkleding. Het is ook een model van hoge kwaliteit dankzij de koolstof die erin is gebruikt.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en heeft het ook zijn bijdrage geleverd aan padel, met Fernando Belasteguín als de grootste vertegenwoordiger op de WPT-banen.

Ontdek de volledige catalogus van padelrackets, schoenen, Padeltass en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten