Wilson Bela Pro V2 2023
 • Wilson Bela Pro V2 2023
 • Wilson Bela Pro V2 2023

Wilson Bela Pro V2 2023

PVP: € 314,05
€ 163,89
-48% Wilson Padel
padel racket Wilson Bela Pro V2 | Koop de nieuwe Belasteguín-schep, een model ontworpen met de beste Wilson-materialen die een geweldige stoot geeft dankzij de diamantvorm en hoge balans
Schrijf een beoordeling
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het donderdag, 14 december, 2023
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Bela Pro V2 padel racket van Fernando Belasteguín

Voor de meest veeleisende hebben we al het nieuwe rode Bela Pro V2 padel racket beschikbaar, een model dat je zult vinden in de meest geavanceerde Wilson-serie 2022. Het is het racket van Fernando Belasteguín, ontworpen in een diamantvorm met balans naar het Head toe om meer te krijgen kracht in de hit.

Voor de fabricage is 3k carbonstof gebruikt in combinatie met snel herstellend eva-rubber om een hardere aanraking en dus een grotere stoot te bereiken. Het heeft ook een ruw oppervlak naast een boorpatroon dat de controlesensaties verbetert. Het beschikt ook over een nieuwe vervangbare veter die ook de grip verbetert.

Wilson Bela Pro V2 rood van Belasteguín, kenmerken

 • Extra kracht dankzij het hoog uitgebalanceerde diamantformaat van de nieuwe Wilson Bela Pro V2.
 • Nieuwste generatie 3k carbon voor meer weerstand en duurzaamheid.
 • Je kunt de bal meer spin geven dankzij de Spin Effect-afwerking op de vlakken.
 • Afneembaar veiligheidskoord dat u kunt aanpassen.
 • Eva-rubber aan de binnenkant voor meer slagkracht.
 • Nieuw boorsysteem dat het slagoppervlak vergroot.
 • Boorpatroon dat de sweetspot van het racket verbreedt.
 • Nieuwe racketcollectie Wilson Padel 2022.

Voor wie is het? Ideaal voor sporters die de bal graag hard slaan en al een gevorderd niveau hebben, aangezien het zowel een krachtig racket is als stijf dankzij de combinatie van carbon met rubber met een hoge dichtheid.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is ontworpen in samenwerking met Fernando Belasteguín, een echte WPT-kampioen, om spectaculaire prestaties op het circuit te leveren. Het presenteert ook een zeer opvallend ontwerp in rood, u zult in het middelpunt van de belangstelling staan!

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten