Vergelijkende Head Alpha Power VS Flash Plus 2.0

We staan ​​tegenover 2 van onze meest exclusieve Head padel rackets, ontdek welk model het beste bij je past en geniet van deze Head LTD rackets

We presenteren een van de meest verwachte vergelijkingen van het meest succesvolle merk in padel, Head Padel , met twee van zijn sterrackets , de Head Alpha Power en de Head Flash Plus 2.0 . Dit bedrijf is erin geslaagd zich tot de beste te positioneren dankzij de kwaliteit en technologieën van zijn producten waarmee het alles op het circuit kan geven.

Onder de professionele spelers die Head dragen , vinden we Arturo Coello , die nummer dertien is op de wereldranglijst van de World Padel Tour en die ook zijn eigen model heeft, de Head Graphene Delta Pro. Er is ook Edu Alonso of Ari Sanchez, onder anderen.

Alpha Power
Head Alpha Power VS Flash Plus 2.0

De Head Alpha Power en de Head Flash Plus 2.0 , twee veelzijdige modellen , een voor gevorderde spelers en de andere voor spelers van gemiddeld niveau. Het zijn ook exclusieve en gelimiteerde modellen dus je vindt ze in onze winkel.

Head Alpha Power

We beginnen met een zeer goed uitgebalanceerd model, de Head Alpha Power . Dit veelzijdige padel racket heeft een traanvorm met een zeer gerichte balans. Dit geeft ons een goede beheersbaarheid en ook een brede sweet spot om geen bal te missen.

Head Alpha Power 2021

AANBIEDING: €105,95 Adviesprijs: €200,00

  • Vorm: Druppel
  • Spel: Polyvalent
  • Gewicht: 365-375

Head Alpha Power racket

Binnenin vinden we een Power Foam kern , een schuim met een zachte textuur die ons de output geeft die we nodig hebben in langzame ballen, die ons vanaf de onderkant van het veld helpt, omdat je de bal er gemakkelijk uit kunt krijgen. Evenmin verwaarloost hij de sensaties van kracht, aangezien het slaan met de juiste techniek niet kost om kracht in volleys of spikes af te drukken.

Geweldige speelbaarheid en comfort

De structuur bestaat voornamelijk uit glasvezel , wat zorgt voor een comfortabeler spel omdat het de trillingen vermindert die ongemak veroorzaken in gebieden zoals de elleboog. Het andere onderdeel dat we vinden is grafeen , ongetwijfeld zeer resistent en licht dat het ook mogelijk maakt om de levensduur van het racket te verlengen en het te beschermen tegen mogelijke schokken.

Aan de andere kant vinden we de Flexible Chassis-technologie, die verantwoordelijk is voor het verbeteren van het slaggebied om het breder te maken, wat ons zal vergeven met ballen uit het midden. Ze hebben ook Smart Bridge-technologie die het bruggebied helpt zich aan te passen aan de controle- of krachtbehoeften die het racket nodig heeft.

Voor wie is Head Alpha Power bedoeld?

Naar onze mening is de Alpha Power perfect voor spelers die macht willen hebben tijdens het spel, maar zonder de controle op te geven, wat ons zal helpen om elk aspect van het spel te domineren, spelers die snel vooruitgang willen boeken of die meerdere games per week spelen.

De mal is vergelijkbaar met die van de Alpha Pro 2019 , dus we profiteren van de mal van een high-end racket voor alle doelgroepen.

Ten slotte is voor het ontwerp gekozen voor de kleur rood met zwart en een zeer opvallende print, een klassiek ontwerp met een zeer moderne touch, het bevat ook een beschermer in het framegebied om het lemmet te beschermen tegen mogelijke stoten.

Head Flash Plus 2.0 2022

Een ander van de limited edition Head rackets is de Flash Plus 2.0 die je alleen in onze winkel kunt vinden. Het is een perfect model voor iedereen die begint met padel of een gemiddeld niveau heeft en zich wil verbeteren , of een ideaal racket om te beginnen met spelen met een kwaliteitsracket.

Headflitser Plus 2.0

AANBIEDING: € 74,95 Adviesprijs: € 180,00

  • Vorm: Druppel
  • Spel: Polyvalent
  • Gewicht: 365-375

Head Flash Plus 2.0

Er is een overmaatse mal gebruikt voor de mal, waardoor de balans goed gecentreerd is om gelijke kracht en controle te bieden bij het slaan . Het is dus een model dat zich probleemloos aan elk type spel zal aanpassen, waardoor we onze speelstijl kunnen definiëren.

Wat de materialen betreft, is grafeen gebruikt, dus het is het meest resistent, terwijl het helpt om het erg licht te maken, met een gewicht van ongeveer tussen 365 en 375 gram.

We gaan naar het binnengebied waar we het schuim zullen vinden, een zacht rubber dat ons helpt om met veel kracht baluitgangen te maken en ons bij elke slag zeer goede sensaties geeft.

Padel racket voor alle doelgroepen

Aan de andere kant stelt dit materiaal ons in staat om minder moeite te doen, zodat we een veel comfortabeler spel kunnen spelen. Het is ook perfect voor degenen die voor lange tijd spelen, omdat het helpt om trillingen zeer merkbaar te verminderen.

Op het veld is een vrij brede sweet spot merkbaar, dus we kunnen de bal eruit halen, zelfs als we hem niet in het midden raken, dus het zal ons helpen om ongedwongen fouten te verminderen. In de buurt van het net reageert ook heel goed in de macht.

Om te eindigen, presenteert het een heel cool ontwerp in blauw met zwarte details… een esthetiek waar atleten echt van houden!

Palas Head exclusivas
Palas Head exclusivas

En tot nu toe de vergelijking van twee van de meest exclusieve modellen die je in onze padelwinkel kunt vinden. Zoals je kunt zien, zijn het twee veelzijdige padel rackets, omdat ze zich snel aanpassen aan elk type spel, zodat je op je beste niveau kunt presteren.

Laatste aanbevelingen

We raden de Head Flash Plus 2.0 aan voor beginnende spelers die een hoger niveau willen bereiken, omdat het een perfecte balans biedt tussen kracht, controle en comfort.

Daarentegen is de Head Alpha Power een completer model qua materialen en technologieën, dus perfect voor spelers met een meer gevorderd niveau die op zoek zijn naar een high-performance padel racket met veel waar voor zijn geld .