Beste padel rackets voor epicondylitis 2024: zeg vaarwel tegen pijn

Zoals elk seizoen, brengen we jullie een lijst met de beste padel rackets om epicondylitis en andere verwondingen gerelateerd aan spiervermoeidheid in de bovenste ledematen te bestrijden. Deze modellen, die opvallen door hun hanteerbaarheid en nieuwe technologieën, zijn ontworpen om ongeëvenaard comfort op het veld te bieden.

In dit artikel presenteren we de beste padel rackets om epicondylitis te voorkomen die dit seizoen op de markt zijn gekomen, met als doel dat het betreden van het veld ophoudt een voortdurend lijden te zijn en verandert in een genot.

Epicondylitis of tenniselleboog is een soort letsel dat optreedt door een repetitieve inspanning die uiteindelijk de pezen van de elleboog en de rest van de bovenste ledematen ontsteekt. Om het te bestrijden, raden we aan een padel racket te kiezen dat handzaam, licht is en technologieën bevat die trillingen verminderen zodat ze niet doordringen tot de arm.

Beste padel rackets om epicondylitis te voorkomen in 2024

In deze lijst bieden we tien opties die perfect aansluiten bij de behoeften van spelers die dit letsel hebben gehad herhaaldelijk in de loop der jaren. Ze onderscheiden zich door het speelcomfort en de zachtheid van de touch die ze bieden op de 20×10.

Dit zijn de rackets die epicondylitis het beste bestrijden in 2024:

Bullpadel Vertex 04 2024

Bullpadel Vertex 04 2024
AANBIEDING: 299,95 €
ADVIESPRIJS: 300,00 €

 • Vorm: Diamant
 • Spel: Kracht
 • Gewicht: 360-375

Koop nu Bullpadel Vertex 04 2024

Dit model van Bullpadel is een van de meest gevraagde van dit seizoen vanwege zijn kenmerken, technologieën en veelzijdigheid. Het is een racket met diamantvorm, middelhoge balans en middelharde touch gemaakt van Xtend 12K carbon met een MultiEva rubberen kern.

Dit model valt op door zijn ongelooflijke manoeuvreerbaarheid, aangezien het beschikt over de Air React Channel-technologie in het hart, evenals het Curvaktiv-systeem om zijn kwaliteiten te verbeteren. Het bevat ook het Custom Weight in het frame en de dop om het gewicht en de balans van het racket te veranderen, evenals de Hesacore grip die de trillingen tot 38% vermindert bij het raken van de bal.

Nox AT10 Pro Cup Coorp 2024

Nox AT10 Pro Cup Coorp 2024
AANBIEDING: 199,95 €
ADVIESPRIJS: 200,00 €

 • Vorm: Druppel
 • Spel: Allround
 • Gewicht: 360-375

Koop nu Nox AT10 Pro Cup Coorp 2024

De Nox AT10 Pro Cup Coorp is een van de meest verwachte modellen van dit seizoen, omdat het de evolutie vertegenwoordigt van het mythische Miguel Lamperti racket met een touch van de stijl van Agustín Tapia. Gemaakt van 3K glasvezel, verbetert het de touch en biedt het een onvergelijkbaar gevoel bij elke slag.

Er is gekozen voor een ontwerpverandering van zijn klassieke rondvormige vorm naar een druppelvorm om een betere balans te garanderen tussen controle en kracht. Bovendien maakt het speciale koord met de Smart Strap-technologie en verwisselbare kleuren een unieke personalisatie mogelijk.

Siux Trilogy Lite Air 4 2024

Siux Trilogy Lite Air 4 2024
AANBIEDING: 227,07 €
ADVIESPRIJS: 229,00 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Controle
 • Gewicht: 360-375

Koop nu Siux Trilogy Lite Air 4 2024

Siux heeft met dit model een van de meest handelbare en lichte rackets van dit seizoen gecreëerd. Het heeft een ronde vorm en een middelzachte touch die een goed gevoel geeft bij het slaan van de bal. Bovendien is het gemaakt van 21K Twill Silver carbon in de gezichten en een EVA Soft gom voor extra zachtheid tijdens het spel.

Het is een super comfortabel controle racket dat ook een 3D ruwheid heeft voor degenen die graag gesneden schoten maken. Aan de andere kant, de schuimende Dual Pro handgreep met ruwheid genereert onverbeterlijke kenmerken die de grip verbeteren en de vibraties verminderen om zich uitsluitend te concentreren op het winnen van elk punt.

Royal Padel RP 34 Aniversario Polietileno 2024

Royal Padel RP 34 Aniversario Polietileno 2024
AANBIEDING: 269,01 €
ADVIESPRIJS: 320,00 €

 • Vorm: Druppel
 • Spel: Allround
 • Gewicht: 360-375

Koop nu Royal Padel RP 34 Aniversario Polietileno 2024

Dit model is perfect voor spelers die last hebben van epicondylitis, omdat het hartontwerp met twee steunen de trillingen na de impacts aanzienlijk vermindert. Het is gemaakt in de vorm van een druppel, met een gemiddelde balans, zachte touch en een zeer grote sweet spot die het een controle racket maken.

Dit seizoen, komt met glasvezel aan de oppervlakte, een ultra zachte rubber kern en een ruwe afwerking zodat rivalen aan de achterkant van het veld lijden met gesneden slagen. Als je een gevorderde speler bent die op zoek is om alle slagen van padel te domineren, dan is dit jouw racket.

Star Vie Metheora Dual 2024

Star Vie Metheora Dual 2024
AANBIEDING: 219,90 €
ADVIESPRIJS: 242,00 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Allround
 • Gewicht: 360-375

Koop nu Star Vie Metheora Dual 2024

De nieuwe Metheora Dual biedt een uitstekende balans tussen kracht en controle om het padelveld te domineren, omdat het gebouwd is met Dual Density-technologie, die zich aanpast aan elk type slag.

Het heeft een ruwe afwerking in reliëf op de vlakken om onmogelijke effecten te kunnen uitvoeren en dankzij de koolstof en 3K stof op het oppervlak biedt het maximale weerstand en stijfheid. Het heeft ook de nieuwe Noene grip die trillingen absorbeert, wat zorgt voor een comfortabelere slag en verbetert het gevoel op de arm van de speler.

Wilson Bela V2.5 LT 2024

Wilson Bela V2.5 LT 2024
AANBIEDING: 189,95 €
ADVIESPRIJS: 270,00 €

 • Vorm: Diamant
 • Spel: Kracht
 • Gewicht: 350-360

Koop nu Wilson Bela V2.5 LT 2024

Dit racket maakt deel uit van de nieuwe collectie producten van Fernando Belasteguín, die zich dit seizoen terugtrekt uit het professionele padel na 30 jaar carrière, waarin hij heeft bewezen de beste speler in de geschiedenis van deze sport te zijn. Dit model vertegenwoordigt de lichte versie van de Wilson Bela V2.5 Pro 2024, dus het onderscheidt zich door zijn beweeglijkheid in de buurt van het net.

Het is samengesteld uit een diamantvorm, middelhoge balans om de aanval en een middellange touch die erg comfortabel is tijdens het spel te bevorderen. Daarnaast mengt koolstofvezel en glasvezel aan de oppervlakte en heeft het een EVA Soft Core in de kern die zeer zachte sensaties levert. Ten slotte valt het op door zijn verminderde gewicht, dat onder de 360 gram blijft.

Head Extreme One 2024

Head Extreme One 2024
AANBIEDING: 199,95 €
PVP: 280,00 €

 • Vorm: Diamant
 • Spel: Kracht
 • Gewicht: 345

Head Extreme One 2024

De nieuwe Extreme One is het opvallende racket dat slechts één gat in het oppervlak heeft, het minimum toegestaan door de officiële padelregelgeving. Ondanks de controverse die de lancering op de markt heeft veroorzaakt, is het een superhandig racket met een gewicht van ongeveer 345 gram, waardoor het ideaal is voor snelle bewegingen in verdediging en om het punt te bepalen in situaties zoals blokkades of volleyduels.

Het is gebouwd met 12K carbon en heeft een diamantvorm om meer kracht te genereren. Bovendien bevat het het Auxetic-systeem om de prestaties op de 20×10 te verbeteren en de zachte plugtechnologie die de trillingen aanzienlijk vermindert die ontstaan bij impact met de bal.

Adidas Adipower Multiweight Control 3.3

Adidas Adipower Multiweight Control 3.3
AANBIEDING: 212,32 €
PVP: 400,00 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Controle
 • Gewicht: 355-365

Adidas Adipower Multiweight Control 3.3

Ontworpen voor hoogpresterende spelers zoals ‘Captain America’ Álex Ruiz, heeft de control versie van de Adipower-lijn een ronde vorm en een sweetspot in het midden om controle bij elke slag te bevorderen.

Het is een elegant racket met een gemiddeld balans dat beschikt over het Weight & Balance-systeem dat zich bevindt op de kop en de rand, met de mogelijkheid om het gewicht en de balans van het racket tot negen gram aan te passen. Gemaakt van koolstof van de hoogste kwaliteit, wordt dit model gekenmerkt door zijn duurzaamheid en heeft het ook een hoge dichtheid schuim dat comfort biedt tijdens het spel en een goede baloutput.

Royal Padel RP M27 Polietileno LTD 2024

Royal Padel RP M27 Polietileno LTD 2024
AANBIEDING: 297,95 €
PVP: 350,00 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Controle
 • Gewicht: 360-380

Royal Padel RP M27 Polietileno LTD 2024

Het kroonjuweel van Royal Padel voor 2024 komt op de banen met een ronde vorm, een gemiddeld-laag balans en een gemiddeld gevoel om grote aanpassingsmogelijkheden te bieden aan ervaren spelers die meerdere keren per week spelen.

Het bevat 100% koolstof en een zachte polyethyleenkern die extra comfort biedt bij elke impact. Het heeft een ruwe Core Tech-afwerking om de effecten te vergemakkelijken, evenals het Shock Absorption-systeem om de trillingen die bij elke balimpact worden gegenereerd te verminderen, waardoor mogelijke blessures aan de elleboog (epicondylitis) en schouder worden voorkomen.

Black Crown Piton Air 12K 2024

Black Crown Piton Air 12K 2024
AANBIEDING: 195,95 €
PVP: 220,00 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Veelzijdig
 • Gewicht: 365-375

Black Crown Piton Air 12K 2024

We sluiten de lijst af met een racket voor trouwe spelers van Black Crown, die een unieke technologie genaamd AVAIR bevat voor volledige trillingsabsorptie. Het heeft ook 12K koolstof op de vlakken en een EVA-schuim met een dichtheid van 15 dat een zacht gevoel geeft om de juiste richting aan de slagen te geven.

Dit racket valt op door zijn zeer ruime sweetspot die technische fouten op de 20×10 tolereert, evenals door zijn elegante ontwerp met zwarte tinten. Ten slotte is het superbestendig tegen schokken met het net, het oppervlak of het glas dankzij het frame, dat is gemaakt van 2TB koolstof.