Royal Padel RP M27 Polyethyleen LTD 2024
  • Royal Padel RP M27 Polyethyleen LTD 2024
  • Royal Padel RP M27 Polyethyleen LTD 2024

Royal Padel RP M27 Polyethyleen LTD 2024

PVP: € 350,00
€ 297,95
-15% Royal Padel
Royal Padel RP M27 Polyethyleen LTD M27POLI24 | Ervaar het ultieme spel met de Royal Padel RP M27 Polyethyleen LTD 2024: superieure controle, opvallend ontwerp
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Royal Padel RP M27 Polyethyleen LTD Padelracket

Dompel je onder in de competitieve wereld van padel met de Royal Padel RP M27 Polyethyleen LTD 2024, een padel racket die de prestaties op de baan herdefinieert. Ontworpen met de precisie van een expert en de passie van een kampioen, is dit racket niet slechts een tool, maar een onfeilbare partner in elke wedstrijd.

De M27 komt naar voren als de kroonjuweel van Royal Padel, biedt een synergie tussen state-of-the-art technologie en een avant-gardistisch ontwerp. De lichtheid en sterkte smelten samen om controle en kracht te bieden die bij elke slag zullen doorklinken, waardoor je tegenstanders voortdurend versteld zullen staan.

Kenmerken van de Royal Padel RP M27 Polyethyleen LTD 2024 padel racket

  • Ronde vorm en laag evenwicht voor nauwkeurige controle geschikt voor competitieve spelers.
  • Toevoeging van 3D Hexcel Twill Aeronautical carbon versterkingen die de duurzaamheid verhogen.
  • Soft polyethyleen kern voor een comfortabel en absorberend gevoel bij elke impact.
  • Ruwe afwerking met "Core Tech" systeem voor totale grip en het vergemakkelijken van effecten bij het slaan.
  • Constructie van 100% carbon met "Fiber Tech" systeem dat een perfecte balans biedt tussen controle en kracht.
  • Maakt deel uit van de Royal Padel racket collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor deskundige spelers die op zoek zijn naar precisie en controle op de baan, de Royal Padel RP M27 Polyethyleen LTD 2024 is een meester in de kunst van padel, biedt een uitgebreide sweet spot en een ongeëvenaarde respons bij elke slag.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult de baas van de baan zijn met de Royal Padel RP M27 Polyethyleen LTD 2024, een racket met een gewaagde esthetiek en verbeterde eigenschappen. De combinatie van zichtbaar carbon en rode details is niet alleen een visueel genot, maar ook een verklaring van overwinning in elk spel.

Ontdek meer over het merk Royal Padel

Royal Padel staat synoniem voor innovatie en kwaliteit. Sinds zijn intrede op de markt, heeft het trends gezet en nieuwe normen gevestigd in de wereld van padel met rackets die geavanceerde engineering en een uitzonderlijke toewijding aan elk detail combineren.

Het merk heeft een nalatenschap van uitmuntendheid gecultiveerd, met producten die zich aanpassen en evolueren om te voldoen aan de eisen van de meest gepassioneerde en technische spelers van de sport.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten