Black Crown Piton Air 12K 2024
  • Black Crown Piton Air 12K 2024
  • Black Crown Piton Air 12K 2024

Black Crown Piton Air 12K 2024

PVP: € 220,00
€ 195,95
-11% Black Crown
Black Crown Piton Air 12K 18093 | Ervaar een uitstekend padelspel met de Black Crown Piton Air 12K 2024. Perfecte balans tussen kracht, controle en uiterst comfortabel gevoel
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 9 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Black Crown Piton Air 12K padelracket

Ontdek de padelracket Black Crown Piton Air 12K 2024, een uitstekende keuze voor spelers die op zoek zijn naar de perfecte combinatie van kracht en controle. Uitgerust met de innovatieve AVAIR-technologie heeft deze racket een vibratie-absorptiesysteem in het handvat dat je reactietijd verbetert en het risico op blessures aan de arm vermindert. Als je pijn hebt gehad en geen oplossing hebt gevonden, kan deze racket het antwoord zijn.

Gemaakt met super control EVA rubber met een dichtheid van 15 en uitzonderlijk geheugen, een duurzaam en sterk 2TB CARBON frame, en een laatste laag van 12K carbon samen met 2 lagen low density piton glas, biedt deze racket een perfecte balans tussen kracht en controle met een ruime sweetspot. Bovendien zorgt de ruwe SANDSPIN-afwerking ervoor dat je gemakkelijk effect aan je slagen kunt geven.

Kenmerken Black Crown Piton Air 12K 2024 padelracket

  • AVAIR-technologie voor trillingsabsorptie en plezierig spelen zonder blessures.
  • Super control EVA rubber met een dichtheid van 15 voor een uitzonderlijk gevoel.
  • 2TB CARBON frame voor verbeterde weerstand tegen slagen en schokken.
  • 12K carbonlaag en 2 lagen low density piton glas voor verbeterde elasticiteit.
  • Ruime sweetspot om fouten te voorkomen.
  • Onderdeel van de Black Crown 2024 racketcollectie.

Voor wie is dit racket bedoeld?

Dit racket is ontworpen voor gemiddelde/gevorderde spelers die streven naar de perfecte balans tussen kracht en controle op de padelbaan. Als je je spel wilt verbeteren en het risico op blessures wilt verminderen, is dit racket geschikt voor jou.

Waarom zal dit racket je bevallen?

Je zult dol zijn op de Black Crown Piton Air 12K 2024 vanwege zijn vermogen om kracht en controle te bieden bij elke slag. Bovendien maken de AVAIR-technologie en het gebalanceerde ontwerp van deze racket het een uitstekende keuze voor toegewijde spelers. Wacht niet langer en ervaar het verschil op de padelbaan!

Ontdek meer over het merk Black Crown

Black Crown is een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn innovatie en kwaliteit. Met een focus op voortdurende verbetering heeft het rackets gecreëerd die voldoen aan de eisen van veeleisende spelers. Hun streven naar excellentie weerspiegelt zich in elk product dat ze aanbieden.

Wees een van de eersten om de padelproducten van Black Crown in onze winkel te krijgen en ontdek wat het merk voor jouw spel en spelervaring op de baan kan betekenen.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten