Star Vie Metheora Dual 2024
  • Star Vie Metheora Dual 2024
  • Star Vie Metheora Dual 2024

Star Vie Metheora Dual 2024

PVP: € 242,00
€ 219,90
-10% Star Vie
Star Vie Metheora Dual PSTMD11000 | Ontdek de Star Vie Metheora Dual 2024, het racket dat de balans tussen kracht en controle herdefinieert. Ontdek het professionele spel en verbeter je niveau!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Metheora Dual padelracket

Ontdek de nieuwe Star Vie Metheora Dual 2024, een padel racket dat zich presenteert als de perfecte balans tussen controle en kracht. Dankzij de Dual Density constructie past het zich aan elke slag aan, biedt comfort bij zachte aanrakingen en explosiviteit bij offensieve slagen. Bovendien is het aantrekkelijke ontwerp met carbon afwerking en paars profiel simpelweg spectaculair, waardoor een gewaagde en professionele stijl wordt uitgestraald in elk spel.

De Star Vie Metheora Dual 2024 profiteert van geavanceerde technologieën zoals Full Plane Effect en Five Sides Tech, die je spel verbeteren door superieure controle en geoptimaliseerde aerodynamica te bieden. Zonder twijfel zal dit racket je ideale partner worden op het padelveld, waardoor je elk hoekje kunt domineren en je rivalen kunt verrassen met je precisie en kracht bij elke slag.

Kenmerken padel racket Star Vie Metheora Dual 2024

  • Uitstekende balans tussen kracht en controle om het padelveld te domineren.
  • Dual Density constructie die zich aanpast aan elk type slag.
  • Ruwe reliëfafwerking op de vlakken voor onmogelijke effecten.
  • Carbon buisvormig frame en 3K weefsel op het oppervlak voor maximale weerstand en stijfheid.
  • Nieuwe Noene grip die trillingen absorbeert, zorgt voor een comfortabelere slag.
  • Behoort tot de Star Vie 2024 rackets collectie.

Voor wie is het bedoeld?

We raden de Star Vie Metheora Dual 2024 aan voor spelers met een gevorderd spelniveau, die 3 tot 4 keer per week trainen. Als je op zoek bent naar een gebalanceerd racket dat je solide verdediging biedt en snel in de aanval gaat, is dit ongetwijfeld je beste optie.

Waarom zal het je bevallen?

De Star Vie Metheora Dual 2024 biedt niet alleen uitzonderlijke prestaties, maar biedt ook een zeer comfortabel slaggevoel en ongeëvenaarde sensaties op het veld. Het gewaagde en moderne ontwerp, met zichtbare carbon combinatie, paars profiel en contrasterend logo, zal alle blikken trekken.

Ontdek meer over het merk Star Vie

Star Vie is een erkend merk in de wereld van padel, met een benijdenswaardige geschiedenis in het creëren van hoogwaardige en presterende rackets. Sinds het begin heeft het de constante innovatie gezocht om spelers tools te bieden die hun spel in elk spel verbeteren.

Met een solide basis in Spanje heeft Star Vie zijn aanwezigheid op internationaal niveau uitgebreid, en zich gevestigd als een betrouwbaar merk en de voorkeur van veel professionele padelspelers. Elk Star Vie racket staat synoniem voor precisie, kwaliteit en avant-gardistisch ontwerp.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten