Wilson Bela V2.5 LT 2024
  • Wilson Bela V2.5 LT 2024
  • Wilson Bela V2.5 LT 2024

Wilson Bela V2.5 LT 2024

PVP: € 270,00
€ 214,96
-21% Wilson Padel
Wilson Bela V2.5 LT WR161411U+ | Voel de lichtheid en precisie bij elke beweging met de Wilson Bela V2.5 LT 2024, een lichtgewicht en krachtig model. Verhoog je prestaties en domineer de padelbaan!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Bela V2.5 LT padel racket

Maak kennis met het padel racket Wilson Bela V2.5 LT 2024, de parel onder de padels voor spelers die lichtheid en behendigheid waarderen in hun spel. Met een geoptimaliseerd gewicht van ongeveer 355 gram vergemakkelijkt dit racket niet alleen een uitzonderlijke wendbaarheid, maar maakt het ook snelle en nauwkeurige slagen mogelijk, ideaal voor de meest veeleisende wedstrijden op de baan.

Ontworpen in samenwerking met de padellegende Fernando Belasteguín, combineert de Wilson Bela V2.5 LT 2024 de nieuwste technologie in koolstofvezel met een Soft Eva-kern, resulterend in indrukwekkende kracht zonder comfort op te offeren. Zijn kenmerkende Spin Effect-textuur en scherpe gaten technologie beloven ongeëvenaarde controle over de rotatie, waardoor je prestaties in elke wedstrijd verbeteren.

Kenmerken Wilson Bela V2.5 LT 2024 padel racket

  • Uitzonderlijke lichtheid voor superieure wendbaarheid bij snelle slagen.
  • Koolstofvezel oppervlak voor indrukwekkende krachtige slagen.
  • Soft Eva Core voor een dempend gevoel en schokabsorptie.
  • Strategisch geplaatste en ontworpen gaten technologie die de prestaties op de baan verbetert.
  • Spin Effect textuur voor superieure rotatiecontrole.
  • Maakt deel uit van de Wilson 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Speciaal ontworpen voor spelers die hun behendigheid en snelheid op de baan willen verbeteren. Dankzij het gewicht is het ook geschikt voor vrouwen, alle niveaus van gemiddeld tot gevorderd die hun spel willen verbeteren met een licht racket dat noch kracht noch controle compromitteert.

Waarom ga je het leuk vinden?

De combinatie van lichtheid, kracht en controle maakt de Bela LT een onverslaanbare keuze voor spelers die willen uitblinken. Zijn innovatieve ontwerp en de samenwerking met Belasteguín garanderen uitzonderlijke prestaties op de baan, waardoor het de perfecte metgezel is voor je volgende uitdaging.

Ontdek meer over het merk Wilson

Wilson heeft zich gevestigd als een toonaangevend merk in de sportwereld, dankzij zijn focus op innovatie en kwaliteit. Met een rijke geschiedenis in de ontwikkeling van hoogwaardige sportproducten, heeft Wilson zich weten aan te passen en te reageren op de behoeften van professionele en amateur sporters, waardoor het een referentie is geworden in de padel- en andere sporten.

De samenwerking met elite atleten, zoals Fernando Belasteguín, benadrukt Wilson's toewijding aan excellentie en het ontwerpen van producten die spelers helpen hun maximale potentieel te bereiken. Door te kiezen voor Wilson, kies je voor kwaliteit, innovatie en een erfenis van succes in de sport.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten