Siux Trilogy Lite Air 4 2024
  • Siux Trilogy Lite Air 4 2024
  • Siux Trilogy Lite Air 4 2024

Siux Trilogy Lite Air 4 2024

PVP: € 229,00
€ 228,95
-1% Siux
Siux Trilogy Lite Air 4 TRILAIR4 | Ontdek de padelracket Siux Trilogy Lite Air 4 2024, ideaal voor spelers van hoog niveau die controle, precisie en baluitgang op de baan zoeken
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Trilogy Lite Air 4 Padelracket

Ontdek de padelracket Siux Trilogy Lite Air 4 2024, een uitstekende keuze voor spelers van hoog niveau die kwaliteit en precisie zoeken in elke slag. Het maakt deel uit van de collectie 2024 van Siux en is ontworpen om controle en wendbaarheid op de baan te bieden, iets onmisbaars in het achterveldspel.

Gebouwd met hoogwaardige materialen, biedt dit racket een groot sweet spot dankzij zijn ronde vorm en een middelzachte touch voor uitstekende controle. Bovendien absorbeert het schuimige Dual Pro Grip handvat met reliëf trillingen, wat comfort biedt en vermoeidheid tijdens het spel vermindert. Tot slot combineert het ECA soft rubber en Carbono 21K Twill Silver.

Kenmerken padelracket Siux Trilogy Lite Air 4 2024

  • Rond padelracket met middelzachte touch voor ongeëvenaarde gevoelens bij elke slag.
  • Gezichten gemaakt van Carbono 21K Twill Silver voor meer duurzaamheid.
  • Kern van EVA Soft rubber voor uitstekende controle en comfortabel gevoel.
  • Afwerking in glanzend reliëf 3D om de effecten op de bal te versterken.
  • Schuimige Dual Pro Grip handvat met reliëf voor een perfecte grip.
  • Makes deel uit van de collectie padelrackets Siux 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is gericht op spelers van hoog niveau die controle en wendbaarheid op de baan zoeken. Het is ideaal voor degenen die precisie in elke slag waarderen en vermoeidheid tijdens het spel willen verminderen.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult dol zijn op de Siux Trilogy Lite Air 4 vanwege zijn uitstekende controle en comfort bij elke slag. Het hoogwaardige ontwerp en geavanceerde technologie laten je uitblinken op de baan en volop van je spel genieten.

Ontdek meer over het merk Siux

Siux is een gerenommeerd merk in de wereld van padel vanwege hun toewijding aan kwaliteit en innovatie. Met een uitgebreide collectie hoogwaardige rackets heeft Siux het vertrouwen gewonnen van spelers van alle niveaus.

Hun geschiedenis van succes en passie voor de sport maken het een betrouwbare keuze voor elke padelspeler. Ontdek het uitgebreide assortiment Siux-producten in onze online winkel - je zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten